Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu | Přejít k vyhledávání

Suroviny

Postup přípravy

Poznámka autora receptu

https://www.domaci-jidelnicek.cz/2020/03/18/uzeni-...

Omlouvám se autorce tohoto receptu, že jsem neuvedl zdroj. Už se to více nestane. Takže autorkou tohoto receptu je rozmarynaH.

Moje poznámka

Přidat poznámku

Nahlásit chybu v receptu

Alternativy k tomuto receptu Zobrazit více

Načíst daší

Komentáře

rozmarynaH

3. 10. 2019 11:56

pavelk: Fotografie na nudličky won-ton i recept jsou opravdu moje. Zkuste někdy něco vymyslet sám. Bude Vás to více těšit.

hosta

3. 10. 2019 00:16

pavelk: jde asi o recept https://www.toprecepty.cz/recept/19173-gnocchi-s-k... z 21.2.2011 od RadkyS.
Na Mimibazar fotku použila LenkaŠ. v receptu https://www.mimibazar.cz/recept/110078/gnocchi-s-k... dne 6.6.2011 - to už není problém Topek, kde byl recept dříve a je nad vší pochybnost, že fotka je skuteční paní RadkyS. (podívejte se na její jiné recepty, kde je mj. stejný talíř ;-))
Pokud myslíte tento případ, tak jste mne moc nepřesvědčil. Jestli máte nějaké podobné, zkuste dát celé odkazy, ráda zkontroluji
Pokud vám něco vadí na fotce u receptu https://www.toprecepty.cz/recept/50330-recept-na-n..., která je ve vašem předchozím komentáři, tak vám nerozumím už vůbec:-). Otevřete si celý recept, podívejte se i na fotopostup. Je komické, že jde o recept stejné autorky, jejíž dílo jste v tomto receptu na makrely tak bezostyšně použil. Fotka se později objevila i dvakrát na Pinterestu, kde ji někde uveřejnil, protože se mu líbila a při otevření se odkaz opět vrátil na Toprecepty - takže o co go?

pavelk

2. 10. 2019 22:23

hosta: Stačí jeden z případu, kde se vkládají cizí fotky? Pokud autorka potvrdí, že je to její fotka, už budu mlčet! https://sux.cz/b74a

pavelk

2. 10. 2019 22:14

rozmarynaH: Paní autorko zmíněného receptu. Omlouvám se za tuto nepříjemnost. Samozřejmě, že označím v receptu jako autorku Vás. Mimochodem: Takto naložené a vyuzené ryby nemají konkurenci. Doufám, že moji omluvu přijmete v přátelském duchu.:-K

rozmarynaH

2. 10. 2019 22:05

pavelk: Zdvořile Vás žádám, abyste recept označil jako opsaný z mého webu, pokud tak učiníte, mazat ho nemusíte. A pro ty, kteří by náhodou nevěděli, proč ryby nakládám do slaného nálevu a tak trochu to komplikuji, uvádím: ve slaném nálevu se rybí maso dokonale odkrví, zpevní a nerozpadá se. To platí i pokud bychom ho chtěli naložit na kyselo.

hosta

2. 10. 2019 22:02

pavelk: Hrozného? To asi ne, tragedie vypadá jinak, jen byla porušena pravidla uvedená v záhlaví topek při vkládání receptů "Recepty nekopírujte z jiných webů bez souhlasu autora". Pokud se takový recept vkládá na Toprecepty, měl by mít v poznámce odkaz na zdroj, zvláště když jde jednoznačně o opis co se týče surovin i postupu. Pak by vám nic nikdo nevyčítal. A jestliže máte poznatek o tom, že někdo vkládá k receptům jiné než vlastní fotky, měl byste to k příslušnému receptu s odkazem napsat, tomu se snažíme samozřejmě zabránit. Mj. - autorka vás upozornila na použití jejího receptu již v prvním komentáři, to jen pro vaši informaci. Takže vám doporučuji v poznámce doplnit recept o uvedení zdroje.

pavelk

2. 10. 2019 19:56

hosta: Moderátorko, stalo se něco hrozného? Mám ti dát odkazy na někoho, kdo vkládá fotky, jakoby své, ale přitom jsou stáhnuté odjinud? A za druhé, inspiraci jsem našel mimo Toprecepty a pokud se autorka ozve, rád se ji omluvím a tento recept odstraním.:-!

hosta

2. 10. 2019 18:05

pavelk: upravený podle svého gusta? Vynechaný tymián? Slušností by bylo uvést zdroj, od kterého se tento recept vůbec neliší, o to víc, že autorka "inspirace" je z Topreceptů:-((

pavelk

2. 10. 2019 17:28

rozmarynaH: Někdo recepty vymýšlí, někdo recepty upravuje dle svého gusta. Nic zvláštního na čem by se měl člověk pozastavovat.;-)

rozmarynaH

2. 10. 2019 13:39

Něco mi ten soupis surovin i zkrácený postup připomíná a také hodně těší:https://www.varimesmarcelou.cz/ryby/recept-na-uzen...

Přidat komentář

Přidat komentář

Moje poznámka

Každé ráno pro Vás vyberu osvědčené recepty a pošlu Vám je e-mailem. Vaše Marie

Přidejte se k více jak  100 000 odběratelům

Právě bylo uvařeno:

Další recepty

Tématické fráze: uzený pstruh recept uzený pstruh uzený pstruh recepty udíme pstruha udime pstuhy recept recept na pstruha uzeny recept na vyuzeni ryb udíme pstruhy pstruh jako makrela udíme na pstruha po vyuzeni je ryba na kyselo nejlepší doma vyuzené makrely nejlepší doma vyuzené makrely uzenýpstruh recepty pstruh recept recepty pstruh makrel uzeny pstruh - recepty pstruzi nalozeni v slaném nálevu uzeny pstruh - cz

Suroviny: pstruh, voda, sůl, pepř, koření nové koření, bobkový list

TopRecepty.cz

Uzený pstruh nebo makrela

Aktuální verzi receptu a video receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:

https://rcpt.cz/Kp3x