Suroviny
Nutriční hodnoty
Hodnoty jsou přibližné
Energie | 24 637 kJ / 5 889 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 163,63 g |
Tuky | 294,56 g |
Vláknina | 34,50 g |
Cholesterol | 1,79 g |
Sodík | 842 mg |
Sůl | 2,40 g |
Sacharidy | 628,50 g |
Postup přípravy
Zveřejněno 25. 5. 2013
Moje poznámka
Přidat poznámkuMoje poznámka
Koulovačka na plechu
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/RKJR
Moje poznámka
Koulovačka na plechu
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/RKJR
Nejnovější recepty
Lečo v omeletě
Přidáno před 19 hodinami
Jahodové nanuky se zakysanou smetanou
Přidáno 2. 7. 2025 19:13
Květák bez smažení
Přidáno 2. 7. 2025 16:46
Kuličky z mletého masa plněné rajčátky s bylinkovou polentou
Přidáno 2. 7. 2025 13:51
Cuketová směs na cokoli
Přidáno 2. 7. 2025 08:29
Broskvový páj s tvarohem
Přidáno 2. 7. 2025 07:01
Přečtěte si
Nejnovější články
Máte skvělý recept? Podělte se o něj!
Právě bylo uvařeno
Hrnková bublanina s ovocem a drobenkou
crazy.woman.cz před 1 hodinou
Chléb z ovesných vloček
vikinka09 před 10 hodinami
Jednoduché věnečky z odpalovaného těsta
Klar98 před 10 hodinami
Palačinky se šunkou plněné sýrem
Elen0766 před 12 hodinami
Pikantní medová žebra
jirkastu před 12 hodinami
Křehký jablkový koláč
Theodora před 12 hodinami
Maková náplň
mismi před 13 hodinami
Znojemská omáčka s rýží
Wenaneta před 14 hodinami
Kuřecí polévka s nudlemi
Kajkajak před 15 hodinami
Tématické fráze:
buchta koulovačka na plechu,
buchta na plech,
hrncekova buchta,
tvarohovy kolač recepz,
moucnik ze studenske peceti,
buchta koulovacka,
moucnik se studentskou peceti,
recepz,
recepz z tvarohu,
pudink burbon,
koulovacka s tvarohem,
tvarohovy kolač recepz,
tvarohová koulovačka,
koulovačna na plechu,
moučníky na plech,
větrník na plech,
tvarohové řezy na plech,
výborné moučníky a řezy recepty,
nedelna buchta,
vystřižky-recepty-moučníky
Suroviny:
mouka polohrubá,
máslo,
vejce,
cukr krupice,
kakao,
prášek do pečiva,
tvaroh měkký,
máslo,
vejce,
cukr krupice,
pudink vanilkový,
cukr vanilkový
Komentáře (8)
Ja som robila podľa srettky, je výborný. Len recept nechaj, určite je prínosom, nie je to hrnčeková bublanina alebo buchta so zakysanou smetanou po 58. krát...