Suroviny
Nutriční hodnoty
Hodnoty jsou přibližné
Energie | 24 637 kJ / 5 889 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 163,63 g |
Tuky | 294,56 g |
Vláknina | 34,50 g |
Cholesterol | 1,79 g |
Sodík | 842 mg |
Sůl | 2,40 g |
Sacharidy | 628,50 g |
Postup přípravy
Zveřejněno 25. 5. 2013
Moje poznámka
Přidat poznámkuMoje poznámka
Koulovačka na plechu
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/RKJR
Moje poznámka
Koulovačka na plechu
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/RKJR
Nejnovější recepty
Tortillové košíky
Přidáno před 55 minutami
Sýrové hrudky s pažitkou
Přidáno před 3 hodinami
Bylinkové pesto
Přidáno před 20 hodinami
Grilovaný chřest s pikantním přelivem a sezamem
Přidáno 6. 5. 2025 14:09
Vepřová směs se zeleninou a hranolkami
Přidáno 6. 5. 2025 13:33
Kuřecí prsa se zeleninou z jednoho pekáče
Přidáno 6. 5. 2025 12:40
Přečtěte si
Nejnovější články
Máte skvělý recept? Podělte se o něj!
Právě bylo uvařeno
Hovězí roštěná na cibuli
Sahula před 10 minutami
Banánové muffiny
VitaKuchar20 před 23 minutami
Hovězí na česneku
Modraska před 1 hodinou
Špagety à la carbonara
Hanako17 před 4 hodinami
Kuřecí stehna na hlávkovém zelí
Moanka před 4 hodinami
Polévka z hlávkového zelí
Moanka před 4 hodinami
Koláčky jako kynuté, ale bez kynutí
Moanka před 4 hodinami
Carbonara špagety
Moanka před 4 hodinami
Rebarborový koláč s mandlemi, vločkami, kokosem a tvarohem
Moanka před 4 hodinami
Tématické fráze:
buchta koulovačka na plechu,
buchta na plech,
hrncekova buchta,
tvarohovy kolač recepz,
moucnik ze studenske peceti,
buchta koulovacka,
moucnik se studentskou peceti,
recepz,
recepz z tvarohu,
pudink burbon,
koulovacka s tvarohem,
tvarohovy kolač recepz,
tvarohová koulovačka,
koulovačna na plechu,
moučníky na plech,
větrník na plech,
tvarohové řezy na plech,
výborné moučníky a řezy recepty,
nedelna buchta,
vystřižky-recepty-moučníky
Suroviny:
mouka polohrubá,
máslo,
vejce,
cukr krupice,
kakao,
prášek do pečiva,
tvaroh měkký,
máslo,
vejce,
cukr krupice,
pudink vanilkový,
cukr vanilkový
Komentáře (7)
Ja som robila podľa srettky, je výborný. Len recept nechaj, určite je prínosom, nie je to hrnčeková bublanina alebo buchta so zakysanou smetanou po 58. krát...