Suroviny
Porce: cca 20
Nutriční hodnoty
Hodnoty jsou přibližné
Energie | 18 425 kJ / 4 404 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 118,89 g |
Tuky | 102,74 g |
Vláknina | 23,80 g |
Cholesterol | 2,83 g |
Sodík | 1,12 g |
Sůl | 2,58 g |
Sacharidy | 739,00 g |
Postup přípravy
Zveřejněno 24. 2. 2013
Moje poznámka
Přidat poznámkuMoje poznámka
Měsíční krajina
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/r7Ap
Moje poznámka
Měsíční krajina
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/r7Ap
Nejnovější recepty
Maminčina bažantí stehna
Přidáno před 4 hodinami
Květákové kari s fazolkami edamame
Přidáno před 5 hodinami
Uzená kuřecí stehna s baby špenátem
Přidáno před 11 hodinami
Chuťovky z listového těsta
Přidáno před 13 hodinami
Těstoviny s treskou a pepřem
Přidáno před 21 hodinami
Vepřová plec se špenátem
Přidáno 19. 10. 2025 15:32:36
Přečtěte si
Nejnovější články
Máte skvělý recept? Podělte se o něj!
Právě bylo uvařeno
Hrníčková bábovka od babičky
Lukrejka před 2 hodinami
Závin tažený jablečný
Majkaa před 3 hodinami
Hlíva ústřičná jako "minutka"
KrisZaezemi před 4 hodinami
Domácí kmínový chleba
KristulaT před 4 hodinami
Babiččiny blbouny
KristulaT před 4 hodinami
Kynuté buchty, plněné marmeládou
Renata1101 před 4 hodinami
Španělské ptáčky
Jan@Novy před 5 hodinami
Domácí šunka z králičího masa
Romanesku před 5 hodinami
Kuře na paprice
Kajkajak před 5 hodinami
Tažený štrúdl
Majkaa před 5 hodinami
Tématické fráze:
knihovnička recepty parádní moučníky,
zajimave recepty,
krajina posedlá tmou,
měsíčníkrajina recept,
krajina,
mesicnikrajina řezy,
bucjta,
měsíční buchta,
řezy měsíční měsíční krajina,
recept na.měsíční krajinu,
top recepty/měsični krajina,
recepty podle kraje,
měsični řezy na plech,
měsíční krajina dort,
řezy měsíční krajina2,
knihovnička recepty,
rezymesicnikrajina,
knihovnička receptu nove čislo 2017,
dort zane,
mesicni rezy
Suroviny:
vejce,
bílek,
cukr krupice,
cukr moučkový,
solamyl,
káva,
mouka hladká,
voda,
cukr krupice,
kakao,
tuk hera,
žloutek,
prášek do pečiva
Komentáře (22)
Jinak děkuji za bodíky, vždy to potěší.
Abych nedávala syrové žloutky do krému, zašlehala jsem je do ještě hodně horkého karamelu, dobře vyšlehala a je to super
pavelk: Velmi zajímavý recept