Kuřecí plátky zapečené s Nivou
Suroviny
Nutriční hodnoty
Hodnoty jsou přibližné
Energie | 4 410 kJ / 1 054 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 149,00 g |
Tuky | 50,00 g |
Vláknina | 0,00 g |
Cholesterol | 435 mg |
Sodík | 3,28 g |
Sůl | 8,20 g |
Sacharidy | 2,00 g |
Postup přípravy
Zveřejněno 2. 12. 2013
Moje poznámka
Přidat poznámkuMoje poznámka
Kuřecí plátky zapečené s Nivou
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/nXxW
Moje poznámka
Kuřecí plátky zapečené s Nivou
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/nXxW
Nejnovější recepty
Domácí jablečný štrúdl se švestkami
Přidáno před 8 hodinami
Jelení závitky
Přidáno před 9 hodinami
Pikantní pečená rajčata
Přidáno před 10 hodinami
Špekovo-papriková pomazánka
Přidáno před 10 hodinami
Cuketovo-kedlubnová polévka
Přidáno před 11 hodinami
Domácí kečup z trouby (méně pracný)
Přidáno před 11 hodinami
Přečtěte si
Nejnovější články
Máte skvělý recept? Podělte se o něj!
Právě bylo uvařeno
Cuketová buchta
mamina58 před 2 hodinami
Dršťková polévka z hlívy
KrisZaezemi před 5 hodinami
Rybičková pěna (pomazánka)
Kajkajak před 5 hodinami
Zelňačka (klasika)
HavranPB před 6 hodinami
Segedínský guláš
Jiri_N. před 7 hodinami
Papriková pasta
lpinkas@seznam.cz před 7 hodinami
Houbové rizoto
Konstantin. před 7 hodinami
Vepřová pečeně s batáty, cibulí a jablkem
Konstantin. před 7 hodinami
Debrecínská hrachová polévka
Mici76@seznam.cz před 8 hodinami
Tématické fráze:
kuřecí plátek s nivou,
zapečené kuřecí plátky,
kuřecí plátky s nivou,
zapečený kuřecí plátek s nivou,
zapečené kuře s nivou,
zapečený kuřecí plátek,
zapečená kuřecí prsíčka s nivou,
zapečené kuřecí s nivou,
kuřecí směs s nivou,
kureci s nivou,
kuřecí prsa s nivou,
kuřecí zapečené s nivou,
kuřecí plátky zapečené,
kureci maso s nivou,
kuřecí plátek zapečený s nivou,
zapečené vepřové plátky s nivou,
kuřecí steak zapečený s nivou,
kuřecí prsa zapečená s nivou,
kuřecí platek zapeceny,
zapečené kuřecí maso s nivou
Suroviny:
prsa kuřecí,
sýr niva,
koření na steak,
sůl,
pepř,
olej
Komentáře (5)