Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu | Přejít k vyhledávání

Suroviny

Postup přípravy

Poznámka autorky receptu

Zdroj: kuchařka on-line Recepty.cz - recept p. Jany Rubyové

Recept vhodný pro vítěze soutěže :-))

Tento recept najdete také na:http://www.zdravavarecka.cz/

Moje poznámka

Přidat poznámku

Nahlásit chybu v receptu

Alternativy k tomuto receptu Zobrazit více

Načíst daší

Komentáře

JaninaP.M.

19. 7. 2013 11:13

Dobrý den,tuto pekárnu mám a zahálí mi tady,tak aspoň nějaká inspirace,jakmile koupím kuře,jdu na to,děkuji za receptík...:-)

Anna Kocikova

10. 7. 2011 17:34

:-))Jé z náhodných na mě koukl príma recept za kulatý desátý bodík:-p+10:yes:

Iljusa

3. 11. 2009 13:25

Pro REBEKU - mám pekárničku Bifinett KH1171, je z Lidla a jsem s ní velice spokojená ;-)

Iljusa

3. 11. 2009 13:24

Elizo - dnes jsem si všimla teprve tvého dotazu. ROzdíl je nejen v chuti, ale i v přípravě - nemusíš se v podstatě o nic starat, jen po nějaké době masu prohodit polohu :-D

tygr-rex (neregistrovaný) - jsem ráda, že se pokrm vydařil a chutnal :yes:

tygr-rex

3. 11. 2009 13:19

Tak tohle mohu jen a jen všem doporučit, dnes jsem dělala kuřeci stehna bez kosti hodinu a půl bez podlévání jen jednou jsem je promíchala. Maso je úžasné, křehké, prostě super.:yes::yes:;-);-)

Eliza

21. 10. 2009 11:14

Iljuško, je nějaký rozdíl mezi kuřetem pečeném v pekárně a v elektrické troubě (případně jaký)? Nebo je to spíše tip např. na chatu, kde řada lidí nemá troubu? Já bych to ráda vyzkoušela, ale nevím, jestli to má smysl doma (jinak díky za recept, na chalupě nebo spíše na chatě se bude hodit).

angel177

31. 8. 2009 14:13

Pekarne Bifinett KH1171, Profesor DP-06 a Concept PC-5040 sú jedná a tá istá pekareň, len pre ineho odberateľa. Najviac receptov je v Profesorke

rebeka

11. 8. 2009 18:28

Ilonko,nemas pakarnu Profesor?Je mi hodne povedoma,myslim,ze je to ona.mam ji taky.To kuratko vypada luxusne,odzkousim a bodku posilam uz ted:-*:yes:

magdalenka

13. 4. 2009 08:50

Iljuška, ďakujem Ti. To vieš, ja som staršia generácia a každá novota ma udiví. Nedôverovala som ani PH ani DP alebo umývačke riadu...teraz si bez nich neviem život predstaviť. Všetko dobré!

Iljusa

12. 4. 2009 23:44

magdalenko - jestli jsem to dobře pochopila, tak jsi měla na mysli, v jakém byla stavu pekárna po pečení kuřete? Vypadala skoro stejně jako před akcí, po vyndání kuřátka jsem nádobu na chviličku namočila s trochou Jaru a asi za hodinku byla umytá a jako nová. I na fotce,( kde je kuře upečené) je vidět, že neutrpěla žádnou újmu :-D

magdalenka

12. 4. 2009 18:26

Ja som už v pomalom hrnci kura "piekla" a toto ma zas prekvapilo. Svoju pekáreň mám veľmi rada, v podstate skoro denne maká. Ak to odskúša niekto, som zvedavá na referencie. Hlavne, ako vyzerá pekáreň po použití a pod. Budem vďačná za všetky informácie. :-)

Vaclav Fronek

12. 4. 2009 08:22

Iljuško. Já jsem málem omdlel. Tomu se nedá ani uvěřit. To musím zkusit za každou cenu. Už se nemohu dočkat. Jen co se z toho vzpamatuju. +bodík.:yes::yes::yes::-O:-O:yes:

Patricie

11. 4. 2009 22:54

Díky za ten nápad, já taky pekárnu používám víc na těsta než na pečení chleba,tohle určitě využiju. :yes:

Iljusa

11. 4. 2009 19:53

vybusna - to kuře vážilo 1,5 kg (bez páteře, kterou jsem mu vyřízla o trochu méně:-)) a je tam delší čas, než se pekárna nahřeje a začne péci:-) - což trvá asi zhruba 20 minutek.

vybusna

11. 4. 2009 19:31

no napad je to fakt skvely....akurat ma odradza dlha doba pecenia..2 hodiny je fakt dost

1 2

Přidat komentář

Přidat komentář

Moje poznámka

Každé ráno pro Vás vyberu osvědčené recepty a pošlu Vám je e-mailem. Vaše Marie

Přidejte se k více jak  100 000 odběratelům

Právě bylo uvařeno:

Další recepty

Tématické fráze: pekárna profesor bifinett kh 1171 pekárna bifinett kure v domaci pekarne domácí pekárna bifinett kure z domaci pekarny domaci pekarna profesor pekárna bifinett kh 1171 bifinet kh1171 bifinett domácí pekárna bifinett kh 1171 kh 1171 pekárna na chleba profesor kh1171 pekárna chleba profesor pekárna bifinet domací pekárny profesor profesor dp-06 bifinett kh1171 pekarna concept recepty

Suroviny: kuře, sůl, koření, olej

TopRecepty.cz

Kuře z pekárny

Aktuální verzi receptu a video receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:

https://rcpt.cz/qj20