Kuře z pekárny
Postup přípravy
Poznámka autorky receptu
Zdroj: kuchařka on-line Recepty.cz - recept p. Jany Rubyové
Recept vhodný pro vítěze soutěže :-))
Tento recept najdete také na:http://www.zdravavarecka.cz/
Moje poznámka
Přidat poznámkuAlternativy k tomuto receptu Zobrazit více
Přečtěte si
Komentáře
19. 7. 2013 11:13
Dobrý den,tuto pekárnu mám a zahálí mi tady,tak aspoň nějaká inspirace,jakmile koupím kuře,jdu na to,děkuji za receptík...
![:-) :-)](https://static.toprecepty.cz/design/img/illust/emoticons/24/1.png)
10. 7. 2011 17:34
![:-)) :-))](https://static.toprecepty.cz/design/img/illust/emoticons/24/1.png)
![:-p :-p](https://static.toprecepty.cz/design/img/illust/emoticons/24/6.png)
![:yes: :yes:](https://static.toprecepty.cz/design/img/illust/emoticons/24/28.png)
3. 11. 2009 13:25
Pro REBEKU - mám pekárničku Bifinett KH1171, je z Lidla a jsem s ní velice spokojená
![;-) ;-)](https://static.toprecepty.cz/design/img/illust/emoticons/24/6.png)
3. 11. 2009 13:24
Elizo - dnes jsem si všimla teprve tvého dotazu. ROzdíl je nejen v chuti, ale i v přípravě - nemusíš se v podstatě o nic starat, jen po nějaké době masu prohodit polohu ![:-D :-D](https://static.toprecepty.cz/design/img/illust/emoticons/24/24.png)
tygr-rex (neregistrovaný) - jsem ráda, že se pokrm vydařil a chutnal
![:-D :-D](https://static.toprecepty.cz/design/img/illust/emoticons/24/24.png)
tygr-rex (neregistrovaný) - jsem ráda, že se pokrm vydařil a chutnal
![:yes: :yes:](https://static.toprecepty.cz/design/img/illust/emoticons/24/28.png)
3. 11. 2009 13:19
Tak tohle mohu jen a jen všem doporučit, dnes jsem dělala kuřeci stehna bez kosti hodinu a půl bez podlévání jen jednou jsem je promíchala. Maso je úžasné, křehké, prostě super.![:yes: :yes:](https://static.toprecepty.cz/design/img/illust/emoticons/24/28.png)
![:yes: :yes:](https://static.toprecepty.cz/design/img/illust/emoticons/24/28.png)
![;-) ;-)](https://static.toprecepty.cz/design/img/illust/emoticons/24/6.png)
![:yes: :yes:](https://static.toprecepty.cz/design/img/illust/emoticons/24/28.png)
![:yes: :yes:](https://static.toprecepty.cz/design/img/illust/emoticons/24/28.png)
![;-) ;-)](https://static.toprecepty.cz/design/img/illust/emoticons/24/6.png)
![;-) ;-)](https://static.toprecepty.cz/design/img/illust/emoticons/24/6.png)
21. 10. 2009 11:14
Iljuško, je nějaký rozdíl mezi kuřetem pečeném v pekárně a v elektrické troubě (případně jaký)? Nebo je to spíše tip např. na chatu, kde řada lidí nemá troubu? Já bych to ráda vyzkoušela, ale nevím, jestli to má smysl doma (jinak díky za recept, na chalupě nebo spíše na chatě se bude hodit).
31. 8. 2009 14:13
Pekarne Bifinett KH1171, Profesor DP-06 a Concept PC-5040 sú jedná a tá istá pekareň, len pre ineho odberateľa. Najviac receptov je v Profesorke
11. 8. 2009 18:28
Ilonko,nemas pakarnu Profesor?Je mi hodne povedoma,myslim,ze je to ona.mam ji taky.To kuratko vypada luxusne,odzkousim a bodku posilam uz ted![:-* :-*](https://static.toprecepty.cz/design/img/illust/emoticons/24/19.png)
![:-* :-*](https://static.toprecepty.cz/design/img/illust/emoticons/24/19.png)
![:yes: :yes:](https://static.toprecepty.cz/design/img/illust/emoticons/24/28.png)
13. 4. 2009 08:50
Iljuška, ďakujem Ti. To vieš, ja som staršia generácia a každá novota ma udiví. Nedôverovala som ani PH ani DP alebo umývačke riadu...teraz si bez nich neviem život predstaviť. Všetko dobré!
12. 4. 2009 23:44
magdalenko - jestli jsem to dobře pochopila, tak jsi měla na mysli, v jakém byla stavu pekárna po pečení kuřete? Vypadala skoro stejně jako před akcí, po vyndání kuřátka jsem nádobu na chviličku namočila s trochou Jaru a asi za hodinku byla umytá a jako nová. I na fotce,( kde je kuře upečené) je vidět, že neutrpěla žádnou újmu
![:-D :-D](https://static.toprecepty.cz/design/img/illust/emoticons/24/24.png)
12. 4. 2009 18:26
Ja som už v pomalom hrnci kura "piekla" a toto ma zas prekvapilo. Svoju pekáreň mám veľmi rada, v podstate skoro denne maká. Ak to odskúša niekto, som zvedavá na referencie. Hlavne, ako vyzerá pekáreň po použití a pod. Budem vďačná za všetky informácie.
![:-) :-)](https://static.toprecepty.cz/design/img/illust/emoticons/24/1.png)
12. 4. 2009 08:22
Iljuško. Já jsem málem omdlel. Tomu se nedá ani uvěřit. To musím zkusit za každou cenu. Už se nemohu dočkat. Jen co se z toho vzpamatuju. +bodík.![:yes: :yes:](https://static.toprecepty.cz/design/img/illust/emoticons/24/28.png)
![:yes: :yes:](https://static.toprecepty.cz/design/img/illust/emoticons/24/28.png)
![:yes: :yes:](https://static.toprecepty.cz/design/img/illust/emoticons/24/28.png)
![:-O :-O](https://static.toprecepty.cz/design/img/illust/emoticons/24/21.png)
![:-O :-O](https://static.toprecepty.cz/design/img/illust/emoticons/24/21.png)
![:yes: :yes:](https://static.toprecepty.cz/design/img/illust/emoticons/24/28.png)
![:yes: :yes:](https://static.toprecepty.cz/design/img/illust/emoticons/24/28.png)
![:yes: :yes:](https://static.toprecepty.cz/design/img/illust/emoticons/24/28.png)
![:-O :-O](https://static.toprecepty.cz/design/img/illust/emoticons/24/21.png)
![:-O :-O](https://static.toprecepty.cz/design/img/illust/emoticons/24/21.png)
![:yes: :yes:](https://static.toprecepty.cz/design/img/illust/emoticons/24/28.png)
11. 4. 2009 22:54
Díky za ten nápad, já taky pekárnu používám víc na těsta než na pečení chleba,tohle určitě využiju.
![:yes: :yes:](https://static.toprecepty.cz/design/img/illust/emoticons/24/28.png)
11. 4. 2009 19:53
vybusna - to kuře vážilo 1,5 kg (bez páteře, kterou jsem mu vyřízla o trochu méně
a je tam delší čas, než se pekárna nahřeje a začne péci
- což trvá asi zhruba 20 minutek.
![:-)) :-))](https://static.toprecepty.cz/design/img/illust/emoticons/24/1.png)
![:-) :-)](https://static.toprecepty.cz/design/img/illust/emoticons/24/1.png)
11. 4. 2009 19:31
no napad je to fakt skvely....akurat ma odradza dlha doba pecenia..2 hodiny je fakt dost
Moje poznámka
Náhodný recept Zobrazit více
Nejnovější recepty Více
Losos se zeleninou v papilotě
Přidáno před 13 hodinami
Mirabelková marmeláda z varného mixéru
Přidáno před 14 hodinami
Bramborový koláč z pánve
Přidáno před 15 hodinami
Vepřová libečková polévka
Přidáno před 17 hodinami
Lilek s fazolkami a rajčátky
Přidáno před 19 hodinami
Pečený čaj z čerstvého ovoce
Přidáno před 19 hodinami
Právě bylo uvařeno:
Cukeťák II
kittygamer uvařila před 5 hodinami
Cuketové Míša řezy
zdenatumova@email.cz uvařila před 6 hodinami
Pasta s krevetami, česnekem a rajčaty
Mirkaduskova uvařila před 6 hodinami
Pečená rajčata ve vlastní šťávě
Mikik uvařila před 6 hodinami
Uzená kuřecí stehna na červené cibuli se žampiony
skopek uvařila před 6 hodinami
Sušenky z ovesných a pšeničných vloček
speedfilip uvařila před 8 hodinami
Gaspacho - vychlazená španělská polévka
mares-mikulas uvařil před 8 hodinami
Rychlá smetanová pepřová omáčka
Lunka uvařila před 10 hodinami
Rebarborový koláč s pudinkem
Czaryfuk uvařila před 10 hodinami
Lívance II.
kachlicka77 uvařila před 10 hodinami
Další recepty
Tématické fráze: pekárna profesor bifinett kh 1171 pekárna bifinett kure v domaci pekarne domácí pekárna bifinett kure z domaci pekarny domaci pekarna profesor pekárna bifinett kh 1171 bifinet kh1171 bifinett domácí pekárna bifinett kh 1171 kh 1171 pekárna na chleba profesor kh1171 pekárna chleba profesor pekárna bifinet domací pekárny profesor profesor dp-06 bifinett kh1171 pekarna concept recepty
Suroviny: kuře, sůl, koření, olej
Kuře z pekárny
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/qj20
22 názorů