Kuře z pekárny

Iljusa Kuchařka:

Drůbeží maso 22 názorů

511

Suroviny

1 kuře
sůl
koření
trochu oleje
Recept si zatím oblíbilo 11 kuchařů

Postup přípravy receptu

  1. Kuře naporcujeme (já vyřezávám páteř i s biskupem, když jich je v mrazáku více, tak dělám kuřecí vývar), v míse promícháme s kořením, solí a trochou oleje. Vložíme do pekárny, zapneme program Pečení.

  2. Kuře jsem po hodině pečení otočila a různě mu změnila polohy v pekárně. Program jsem zapnula celkem 2x, což je zhruba 2 hodiny. Nepodlévala, když bude chtít někdo sosík, podlije.

Poznámka

Zdroj: kuchařka on-line Recepty.cz - recept p. Jany Rubyové

Recept vhodný pro vítěze soutěže :-))

Tento recept najdete také na:http://www.zdravavarecka.cz/

Přidat k oblíbeným Vytisknout recept


Pochutnali jste si? Sdílejte recept!

Sdílet na Facebooku Poslat emailem

Recept sdílelo již 6 kuchařů a kuchařek

Ohodnoťte recept: Kuře z pekárny

  • JaninaP.M. JaninaP.M.(neregistrovaný)

    Dobrý den,tuto pekárnu mám a zahálí mi tady,tak aspoň nějaká inspirace,jakmile koupím kuře,jdu na to,děkuji za receptík...:-)

    Odpovědět

  • Anna Kocikova Anna Kocikova

    :-))Jé z náhodných na mě koukl príma recept za kulatý desátý bodík:-p+10:yes:

    Odpovědět

  • Iljusa Iljusa(autorka receptu)

    Pro REBEKU - mám pekárničku Bifinett KH1171, je z Lidla a jsem s ní velice spokojená ;-)

    Odpovědět

  • Iljusa Iljusa(autorka receptu)

    Elizo - dnes jsem si všimla teprve tvého dotazu. ROzdíl je nejen v chuti, ale i v přípravě - nemusíš se v podstatě o nic starat, jen po nějaké době masu prohodit polohu :-D

    tygr-rex (neregistrovaný) - jsem ráda, že se pokrm vydařil a chutnal :yes:

    Odpovědět

  • tygr-rex tygr-rex(neregistrovaný)

    Tak tohle mohu jen a jen všem doporučit, dnes jsem dělala kuřeci stehna bez kosti hodinu a půl bez podlévání jen jednou jsem je promíchala. Maso je úžasné, křehké, prostě super.:yes::yes:;-);-)

    Odpovědět

  • Eliza Eliza

    Iljuško, je nějaký rozdíl mezi kuřetem pečeném v pekárně a v elektrické troubě (případně jaký)? Nebo je to spíše tip např. na chatu, kde řada lidí nemá troubu? Já bych to ráda vyzkoušela, ale nevím, jestli to má smysl doma (jinak díky za recept, na chalupě nebo spíše na chatě se bude hodit).

    Odpovědět

  • angel177 angel177(neregistrovaný)

    Pekarne Bifinett KH1171, Profesor DP-06 a Concept PC-5040 sú jedná a tá istá pekareň, len pre ineho odberateľa. Najviac receptov je v Profesorke

    Odpovědět

  • rebeka rebeka

    Ilonko,nemas pakarnu Profesor?Je mi hodne povedoma,myslim,ze je to ona.mam ji taky.To kuratko vypada luxusne,odzkousim a bodku posilam uz ted:-*:yes:

    Odpovědět

  • magdalenka magdalenka

    Iljuška, ďakujem Ti. To vieš, ja som staršia generácia a každá novota ma udiví. Nedôverovala som ani PH ani DP alebo umývačke riadu...teraz si bez nich neviem život predstaviť. Všetko dobré!

    Odpovědět

  • Iljusa Iljusa(autorka receptu)

    magdalenko - jestli jsem to dobře pochopila, tak jsi měla na mysli, v jakém byla stavu pekárna po pečení kuřete? Vypadala skoro stejně jako před akcí, po vyndání kuřátka jsem nádobu na chviličku namočila s trochou Jaru a asi za hodinku byla umytá a jako nová. I na fotce,( kde je kuře upečené) je vidět, že neutrpěla žádnou újmu :-D

    Odpovědět

  • magdalenka magdalenka

    Ja som už v pomalom hrnci kura "piekla" a toto ma zas prekvapilo. Svoju pekáreň mám veľmi rada, v podstate skoro denne maká. Ak to odskúša niekto, som zvedavá na referencie. Hlavne, ako vyzerá pekáreň po použití a pod. Budem vďačná za všetky informácie. :-)

    Odpovědět

  • Vaclav Fronek Vaclav Fronek

    Iljuško. Já jsem málem omdlel. Tomu se nedá ani uvěřit. To musím zkusit za každou cenu. Už se nemohu dočkat. Jen co se z toho vzpamatuju. +bodík.:yes::yes::yes::-O:-O:yes:

    Odpovědět

  • Patricie Patricie

    Díky za ten nápad, já taky pekárnu používám víc na těsta než na pečení chleba,tohle určitě využiju. :yes:

    Odpovědět

  • Iljusa Iljusa(autorka receptu)

    vybusna - to kuře vážilo 1,5 kg (bez páteře, kterou jsem mu vyřízla o trochu méně:-)) a je tam delší čas, než se pekárna nahřeje a začne péci:-) - což trvá asi zhruba 20 minutek.

    Odpovědět

  • vybusna vybusna(moderátorka)

    no napad je to fakt skvely....akurat ma odradza dlha doba pecenia..2 hodiny je fakt dost

    Odpovědět

1 2

Přidat komentář

Tato webová stránka používá cookies pro vylepšení naších služeb. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte.

Zapomněl/a jsem heslo