Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu | Přejít k vyhledávání

Jablkové knedlíky - od Markýtky

Recept nikdo nehodnotil, buďte první

Ohodnotit

Buďte první kdo ohodnotí recept

relax-markytka

Snadný

Suroviny

Porce: 2-4

Nahlásit chybu v receptu

Nutriční hodnoty

Hodnoty jsou přibližné

Energie3 873 kJ /
926 kcal
Bílkoviny26,80 g
Tuky11,29 g
Vláknina18,60 g
Cholesterol 259 mg
Sodík 125 mg
Sůl0,21 g
Sacharidy169,90 g

Zobrazit všechny hodnoty

Postup přípravy

Krok 1: Do mísy nasypeme mouku a k ní nahrubo nastrouhaná jablka, nastrouhanou citronovou kůru, skořici, vejce, strouhanku a tvarujeme knedlíky - kuličky. Krok 2: Hotové kuličky poválíme ve strouhance a vaříme cca 5 minut. Krok 3: Hotové posypeme nasucho opraženou strouhankou, poté přidáme moučkový cukr a zalijeme rozehřátým máslem.

Zveřejněno 30. 12. 2013

Moje poznámka

Přidat poznámku

Moje poznámka

TopRecepty.cz

Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:

https://rcpt.cz/DrJn

Moje poznámka

TopRecepty.cz

Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:

https://rcpt.cz/DrJn

Marie

Nejnovější recepty

Další recepty

Komentáře (5)

relax-markytka:Já to tam napsal jen proto aby Tvůj recept byl jiný než co už tu je vložený,máš tu 100% duplicitní recept.Ale jinak také krásný nový rok......:-D

Také krásný nový rok, každý si to může posypat čím bude chtít

proti struhance nic nemam moje maminka tvarohove knedliky taky sypala strouhankou,muj ma velmi rad vse sladke s jablky rada vyzkousim dobry napad stastny novy rok:-K

Už tu je.....:-( Kdyby jsi je sypala alespoň strouhaným perníkem než tou opraženou strouhankou.

Tématické fráze:
jablkové knedlíky, jablkové kuličky, jablkové knedlíky video, knedliky ze strouhanymi jablky, jablkové knedlíky top recepty, knedliky se struhanym jablkem, jablkové knedlíky z nastrouhaných jablek, e knedliky s jablky, jablkové dobro, čím sypala knedliky, e-vydeo kuchařka, s čím posypat jablkové knedlíky, kolačky s jablky apernikem, jablkové knedlíky hruška, jablkové knedlíky k masu, knedlíky s jablky, knedlíky z nastrouhaných jablek, jablkové knedlíky podle hrušky, jablkové knedlíky vareni.cz, jablkové knedlíky video recept

Suroviny:
mouka hrubá, jablko, kůra citronová, skořice, vejce, strouhanka, strouhanka, cukr moučkový, máslo

Naposledy jste si prohlédli

Zapoj se do programu Foodie! Sbírej body za své aktivity. Body pak proměníš za skvělé odměny. Bez zapojení nemůžeš dostat body za přidání fotografie.
Zapojit se

Přidat fotografie receptu