Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu | Přejít k vyhledávání

Kynuté hrátky

Hodnocení receptu je 4,7 (10×)

Ohodnotit

Ohodnoťte recept

hanahcotton hanahcotton

Náročný

Suroviny

Nahlásit chybu v receptu

Postup přípravy

Krok 1: trpělivost a fantazie

Zveřejněno 14. 2. 2014

Moje poznámka

Přidat poznámku

Moje poznámka

TopRecepty.cz

Kynuté hrátky

Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:

https://rcpt.cz/gKjk

Další recepty

Moje poznámka

TopRecepty.cz

Kynuté hrátky

Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:

https://rcpt.cz/gKjk

Marie

Nejnovější recepty

Další recepty

Komentáře (11)

Komentáře jsou řazeny od nejnovějších. Odpovědi k nim se zobrazují od nejstarších.

Vyborny napad. A kedze ja velmi rada pracujem s kysnutym cestom, na stole bude zmene.

Hrašuľka.Hrašuľka: díky za tolik pochvalných slov :-K...nicméně na kynuté a krásné dobroty jsou tu jiní machři :yes:...já jen nemám ráda, když jsou na stole stále stejné dobroty:-S....a tak jsem si s těstem hrála a improvizovala jsem, až vzniklo pár zajímavých kousků ;-)...ale byly i nepodarky:-* Snědlo se ale úplně všechno :-D:-D:yes:

Hrašuľka.Hrašuľka 16. 2. 2014 15:28
hanahcotton::yes::yes::yes::-p:-p:-O:-O
Keď vidím takýto "kumšt", tak sa pýtam, čo robia profesionáli,:-// keď nedokážu to, čo tu prredvádzajú
"amatéri"? ;-)
Je naozaj pravda, že ganiálne veci sú tie najjednoduchejšie :-!
Avšak najťažšie je jednoducho nájsť tých géniov.
Takéto krásne pečivko by sa veru dlho na pultoch "nezohrialo" .
:-K:-K:-K

Mě nejvíc zaujala ta srdíčka, to je super nápad:-!:yes:

Neotřelý nápad:yes:, to mne nenapadne z vánočkového těsta nic jiného než vánočka nebo mazanec:-))

Hani, kdo si hraje, nezlobí, v tvém případě to platí na 100%;-):-D:-p:yes:

Hani,ty jsi šikulka:yes::yes::yes::yes:

Petra Ku.:jen se nepodceňuj.....určitě bys to zvládla :-)

Tak Hani, ani jedno z toho, co uvádíš v postupu nemám, takže pro mě nereálný ;-) Ale v tvém podání paráda :yes:

Tématické fráze:
hratky s těstem, kynuté dobroty, hratky s kynutym testem, hratky, hratky z kynuteho testa, dobroty z kynutého těsta, hratky s kynuteho testa, kynuté těst, hratky kynutym testem, hratky s kynutym testem pletene kolace, recepty ládi hrušky 14.2, hratky z kynutym testem recepty, tvarohový hrníčkový mazanec ládi hrušky, kynuté recepty, dobroty s kynetého těsta, domaci vanockovy mikulas, vánockove těsto na modelování, těstohrátky, kynuté nové zdobení, tncz nova levné recepty ládi hrušky 14.2.

Suroviny:
těsto kynuté

Naposledy jste si prohlédli

Zapoj se do programu Foodie! Sbírej body za své aktivity. Body pak proměníš za skvělé odměny. Bez zapojení nemůžeš dostat body za přidání fotografie.
Zapojit se

Přidat fotografie receptu