Suroviny pro 4
4
Nutriční hodnoty
Hodnoty jsou přibližné
Energie | 9 664 kJ / 2 310 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 159,38 g |
Tuky | 159,17 g |
Vláknina | 10,00 g |
Cholesterol | 380 mg |
Sodík | 2,72 g |
Sůl | 6,65 g |
Sacharidy | 56,14 g |
Postup přípravy
Zveřejněno 11. 4. 2014
Moje poznámka
Přidat poznámkuMoje poznámka
Závitky z kýty, se slaninou a dekorou
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/lVQV
Moje poznámka
Závitky z kýty, se slaninou a dekorou
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/lVQV
Nejnovější recepty
Rýžová kaše s jablky
Přidáno před 3 hodinami
Rýže se žampiony, restovanou čerstvou zeleninou a bylinkami
Přidáno před 4 hodinami
Cheesecake podle Míši Landové
Přidáno před 7 hodinami
Burek z rýžového papíru
Přidáno před 8 hodinami
Bazalkové pesto s parmezánem
Přidáno před 16 hodinami
Jemné bramborové knedlíky se švestkami
Přidáno před 16 hodinami
Přečtěte si
Nejnovější články
Máte skvělý recept? Podělte se o něj!
Právě bylo uvařeno
Ovocné tvarohové knedlíky
Veronikalll před 1 hodinou
Thajské curry
Trol60 před 1 hodinou
Cibulová polévka s česnekem
Kajkajak před 2 hodinami
Švestkový drobenkový koláč s pudinkem
Fitulka před 4 hodinami
"Škvarková" pomazánka z pohanky
janatka před 4 hodinami
Vepřové kostky po srbsku
Zuzkapumanek před 5 hodinami
Bramborové vějířky s česnekem a slaninkou
Fitulka před 6 hodinami
Sýrová roláda
Fitulka před 6 hodinami
Cuketová pomazánka nejen na topinky
Fitulka před 6 hodinami
Tématické fráze:
vaříme z kýty,
závitek z kýty,
vaříme s kýty,
kýta se slaninou,
závitky z jelena,
zavitky-z-kyty,
závitky z kančí kyty,
závitky z kančí kýta,
jeleni kyta zavitky,
zavitky z jeleni kyty,
jeleni závitky,
závitek z jelení kyty,
jelení kýta závitek,
závitky obalené slaninou,
maso z kolouška maso recepty,
kolousek recepty,
maso z kolouska,
co varime s kyty,
recepty s koloušek,
recept z kolouska
Suroviny:
kýta koňská,
slanina anglická,
koření dekora,
mouka hladká,
paprika sušená uzená,
olej,
cibule,
sůl,
pepř mletý,
vývar,
hořčice plnotučná
Komentáře (7)