Suroviny
Porce: 3-4
Nutriční hodnoty
Hodnoty jsou přibližné
Energie | 3 247 kJ / 776 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 120,86 g |
Tuky | 30,62 g |
Vláknina | 0,00 g |
Cholesterol | 2,97 g |
Sodík | 629 mg |
Sůl | 1,47 g |
Sacharidy | 4,25 g |
Postup přípravy
Vhodná příloha je bramborový salát, vařený brambor, nebo bramborová kaše.
Zveřejněno 1. 5. 2014
Moje poznámka
Přidat poznámkuMoje poznámka
Krůtí játra v pestu z pažitky
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/2AxA
Moje poznámka
Krůtí játra v pestu z pažitky
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/2AxA
Nejnovější recepty
Košíčky s třešněmi
Přidáno před 4 hodinami
Pohár s třešněmi à la tiramisu
Přidáno před 4 hodinami
Jahodovo-jogurtový pohár
Přidáno před 4 hodinami
Tarhoňa se zeleninovou omáčkou s tuňákem
Přidáno před 7 hodinami
Rychlý litý koláč s třešněmi a drobenkou
Přidáno před 9 hodinami
Fazole podle Gabči
Přidáno před 9 hodinami
Přečtěte si
Nejnovější články
Máte skvělý recept? Podělte se o něj!
Právě bylo uvařeno
Rychlý švestkový koláč
Zsuzsu1 před 2 hodinami
Rýžová polévka pro začátečníky
Jan Nemec před 2 hodinami
Banánový chléb (Banana bread)
Lunaskira před 3 hodinami
Jablková buchta s tvarohem
Vladislav. před 6 hodinami
Ovocné tvarohové knedlíky
Jamca před 6 hodinami
Borůvkový máslový koláč
MisaVysa před 7 hodinami
Babiččiny blbouny
Dejnaj před 7 hodinami
Jahodová zmrzlina
sidonie před 7 hodinami
Pikantní kuřecí křídla
vakl1 před 7 hodinami
Hrnková buchta
Fatima2 před 8 hodinami
Tématické fráze:
játra recept,
recepty krutí játra,
krůtí játra recept,
krůtí játra recepty,
recept na krutí játra,
recepty z krůtích jater,
pesto z pažitky,
kruti játra-recepty,
pomazanka z krutich jater,
recept krůtí játra,
minutková krůtí játra,
recepty z krůty,
krutí játra,
játra barva,
pažitka recepty,
barva kruti játra,
barva krutich jater,
recepty z jater,
recepty na játra,
jakuvařit krůtí játra
Suroviny:
játra krůtí,
pažitkové pesto,
sůl,
vejce,
mouka hladká,
strouhanka,
semínka lněná,
olej
Komentáře (8)