Suroviny
Porce: 3-4
Nutriční hodnoty
Hodnoty jsou přibližné
| Energie | 3 247 kJ / 776 kcal |
|---|---|
| Bílkoviny | 120,86 g |
| Tuky | 30,62 g |
| Vláknina | 0,00 g |
| Cholesterol | 2,97 g |
| Sodík | 629 mg |
| Sůl | 1,47 g |
| Sacharidy | 4,25 g |
Postup přípravy
Vhodná příloha je bramborový salát, vařený brambor, nebo bramborová kaše.
Zveřejněno 1. 5. 2014
Moje poznámka
Přidat poznámkuMoje poznámka
Krůtí játra v pestu z pažitky
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/2AxA
Moje poznámka
Krůtí játra v pestu z pažitky
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/2AxA
Nejnovější recepty
Cuketa na kari a česneku s nakládanou červenou paprikou
Přidáno před 4 hodinami
Belgické lanýže
Přidáno před 4 hodinami
Nejlepší plněné perníčky
Přidáno před 5 hodinami
Ořechové šuhajdy
Přidáno před 5 hodinami
Cottage pie - pečená kaše s masovou směsí
Přidáno před 7 hodinami
Vinná klobáska v kabátku
Přidáno před 8 hodinami
Přečtěte si
Nejnovější články
Máte skvělý recept? Podělte se o něj!
Právě bylo uvařeno
Tradiční linecké cukroví
kamila.k před 1 hodinou
Pochoutkový salát retro (podle ČSN z roku 1976)
vladhn před 1 hodinou
Čokoládové crinkles s bílým kabátkem
Pajafaja před 2 hodinami
Košíčky plněné ořechovou náplní
marhau před 3 hodinami
Tvarohová štola
[email protected] před 3 hodinami
Vanilkové rohlíčky
Libotovska před 4 hodinami
Koňakové košíčky
kvetka před 5 hodinami
Hovězí polévka
Kajkajak před 5 hodinami
Nejlepší marokánky
Lada008 před 6 hodinami
Krevety v máslové smetaně
Sahula před 7 hodinami
Tématické fráze:
játra recept,
recepty krutí játra,
krůtí játra recept,
krůtí játra recepty,
recept na krutí játra,
recepty z krůtích jater,
pesto z pažitky,
kruti játra-recepty,
pomazanka z krutich jater,
recept krůtí játra,
minutková krůtí játra,
recepty z krůty,
krutí játra,
játra barva,
pažitka recepty,
barva kruti játra,
barva krutich jater,
recepty z jater,
recepty na játra,
jakuvařit krůtí játra
Suroviny:
játra krůtí,
pažitkové pesto,
sůl,
vejce,
mouka hladká,
strouhanka,
semínka lněná,
olej
Komentáře (8)