Suroviny
Nutriční hodnoty
Hodnoty jsou přibližné
Energie | 9 905 kJ / 2 367 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 55,77 g |
Tuky | 120,77 g |
Vláknina | 10,20 g |
Cholesterol | 829 mg |
Sodík | 1,85 g |
Sůl | 4,50 g |
Sacharidy | 259,23 g |
Postup přípravy
Zveřejněno 18. 11. 2013
Moje poznámka
Přidat poznámkuMoje poznámka
Trhaná buchta
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/YxpA
Moje poznámka
Trhaná buchta
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/YxpA
Nejnovější recepty
Ragú z kančího masa na švestkách
Přidáno před 2 hodinami
Tagliatelle se špenátem, kuřecím masem a sýrovou omáčkou
Přidáno před 2 hodinami
Cottage pizza s celozrnnou moukou
Přidáno před 8 hodinami
Minimuffinky
Přidáno před 19 hodinami
Zapékané pirohy
Přidáno před 23 hodinami
Vepřové závitky s paprikami a hráškem
Přidáno 8. 5. 2025 13:18
Přečtěte si
Nejnovější články
Máte skvělý recept? Podělte se o něj!
Právě bylo uvařeno
Mechový dort (se špenátem)
Natkaaa před 42 minutami
Strouhaná buchta II
Xsaxana před 2 hodinami
Strouhaný koláč II
Xsaxana před 2 hodinami
Cajunské kuřecí kousky se zeleninou a těstovinami
Coolbins před 2 hodinami
Vepřový plátek v rozlítané omáčce v pomalém hrnci
radekfiala před 3 hodinami
Maso po Sečuánsku
ErikaBak před 4 hodinami
Rebarborový koláč
Eva S. před 6 hodinami
Pochoutkový salát II
Lasagnesesyrem před 6 hodinami
Domácí pletýnky
Zinzi před 6 hodinami
Tématické fráze:
trhana buchta se skorici,
trhaci buchta,
recept na trhanou buchtu,
trhaná,
diskuze o trhaci buchte,
laskominy od maryny trhací buchta,
trhaná buchta s ořechy,
terhana buchta,
trhaná kynutá buchta,
trhanabuchta,
trhací buchta videorecept,
kynuta buchta trhana,
kynutá trhaná buchta,
trhana buchta s makem,
trhaná buchra,
složitá buchta,
buchty z těsta které nemusí kynout,
trhaná buchta se skořicí od maryny,
trhan skoricovy koláč,
trhaný koláč laskominy od maryny
Suroviny:
mouka hladká,
cukr moučkový,
droždí sušené,
máslo,
mléko,
voda,
vejce,
sůl,
máslo,
cukr skořice,
rozinky,
ořechy,
mák,
Komentáře (24)
možná by bylo dobré uvádět zdroj