Suroviny pro 1
1
Nutriční hodnoty
Hodnoty jsou přibližné
| Energie | 25 684 kJ / 6 139 kcal |
|---|---|
| Bílkoviny | 66,08 g |
| Tuky | 167,02 g |
| Vláknina | 61,60 g |
| Cholesterol | 260 mg |
| Sodík | 581 mg |
| Sůl | 1,94 g |
| Sacharidy | 1 062,04 g |
Postup přípravy
Hrušky oloupeme a nastrouháme na hrubším struhadle.
Přidáme cukr a pudink a smícháme.
Zveřejněno 26. 8. 2009
Moje poznámka
Přidat poznámkuMoje poznámka
Buchta s hruškami
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/Q0rq
Moje poznámka
Buchta s hruškami
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/Q0rq
Nejnovější recepty
Pudinkové řezy se smetanovým krémem
Přidáno před 1 hodinou
Hrníčkový perník podle Kamily Nývltové
Přidáno před 2 hodinami
Rychlá snídaňová pohanková kašička s ovocem
Přidáno před 3 hodinami
Dýňový chlebíček
Přidáno před 4 hodinami
Polévka s kurkumou
Přidáno před 11 hodinami
Bulgur s houbami a sušenými rajčaty
Přidáno před 12 hodinami
Přečtěte si
Nejnovější články
Máte skvělý recept? Podělte se o něj!
Právě bylo uvařeno
Babiččiny tvarohové šátečky s tvarohem
Diesel před 1 hodinou
Pikantní kuřecí paličky
wimra před 4 hodinami
Sumec keříčkovec na kmínu
Kajkajak před 9 hodinami
Dršťková polévka
Sahula před 11 hodinami
Dršťková polévka z jižní Moravy
Sahula před 11 hodinami
Kuřecí kousky v zakysané smetaně s česnekem
MarketaAn před 11 hodinami
Škvarkový koláč (placky)
Merylas před 13 hodinami
Indický Naan chléb
Vinka před 13 hodinami
Krupicová kaše
Roobass před 16 hodinami
Hraběnčiny výborné řezy
Nanina před 16 hodinami
Tématické fráze:
buchta z hrušek,
recepty z hrušek,
hrušky recepty,
recepty s hruškami,
hruskova buchta,
buchty z hrusek,
pečeme z hrušek,
buchta s hruškou,
pečeme s hruškami,
hruškové buchty,
pečení s hruškami,
buchta hrusky,
buchta s hrušek,
rychla buchta s hruskami,
recept s hruškami,
s hruškami,
hruškové recepty,
moucniky s hruskami,
pokrmy z hrušek,
hrušky buchta
Suroviny:
mouka polohrubá,
cukr,
prášek do pečiva,
tuk hera,
mléko,
vejce,
hruška,
cukr,
pudink vanilkový
Komentáře (15)
No, podle poměru surovin to vypadá, že té mouky (pokud by byla použita HLADKÁ) je tak na hraně. A je-li navíc použita polohrubá, je těsto tzv "kratší" - rádo se trhá.
Použití "změklé HERY" je ptákovina
Nevím co s broskvemi...
Na wééékend se chystám na nějaký koláč...
Vyzkouším paralelně s mým těstem i toto zde a dám vědít jak to dopadlo (Héééru samozřejmě zmrazím a do těsta postrouhám)
takový problém někdy mívám také, moje maminka,od které mám recept, mi poradila abych postupovala rychle, přesně tak, jak radí mirca. Máslo by nemělo být příliž měkké.