Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu | Přejít k vyhledávání

Kuřecí plátky zapečené s Nivou

Hodnocení receptu je 4,7 (7×)

Ohodnotit

Ohodnoťte recept

ladoska

Snadný

Doba přípravy 45 min Doba přípravy: 45 min

45 min (45 min příprava)

Suroviny

Nahlásit chybu v receptu

Nutriční hodnoty

Hodnoty jsou přibližné

Energie4 410 kJ /
1 054 kcal
Bílkoviny149,00 g
Tuky50,00 g
Vláknina0,00 g
Cholesterol 435 mg
Sodík 3,28 g
Sůl8,20 g
Sacharidy2,00 g

Zobrazit všechny hodnoty

Postup přípravy

Krok 1: Kuřecí prsa rozkrojíme na plátky, osolíme, opepříme. Uděláme si tekutější směs z koření a trochy oleje, touto směsí plátky potřeme a necháme chvíli odpočinout. Krok 2: Na pánev necháme rozehřát olej a plátky po obou stranách zprudka opečeme. Krok 3: Plátky přendáme na pekáček nebo zapékací misku, polejeme je výpekem a nahoru zasypeme nastrouhanou Nivou, dáme na cca 15-20 minut zapéct. Podáváme s bramborovou kaší posypanou jarní cibulkou nebo americkými bramborami.

Zveřejněno 2. 12. 2013

Moje poznámka

Přidat poznámku

Moje poznámka

TopRecepty.cz

Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:

https://rcpt.cz/nXxW

Moje poznámka

TopRecepty.cz

Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:

https://rcpt.cz/nXxW

Marie

Náhodný recept

Další náhodné recepty

Nejnovější recepty

Další recepty

Komentáře (5)

Vynikající!!!Potřebovala jsem udělat rychlovku, zdělat nivu a tento rc mě podle fotky zaujal :-8 Nezklamal, opravdu moc dobré:yes: ;-):-p

eidam a niva je sakramentský rozdíl;-)....Vypadá to luxusně, krásný jídlo:yes::yes:

já jsem pako.. já četla s hlínou:-8:-D:-D dobré to je;-):-p:yes::yes:

Dělala jsem onehdy na másle, posypala eidamem dala na každou hromádku sýru plátek másla, takže vím jak tvůj recept musí být dobrý:yes:

Tématické fráze:
kuřecí plátek s nivou, zapečené kuřecí plátky, kuřecí plátky s nivou, zapečený kuřecí plátek s nivou, zapečené kuře s nivou, zapečený kuřecí plátek, zapečená kuřecí prsíčka s nivou, zapečené kuřecí s nivou, kuřecí směs s nivou, kureci s nivou, kuřecí prsa s nivou, kuřecí zapečené s nivou, kuřecí plátky zapečené, kureci maso s nivou, kuřecí plátek zapečený s nivou, zapečené vepřové plátky s nivou, kuřecí steak zapečený s nivou, kuřecí prsa zapečená s nivou, kuřecí platek zapeceny, zapečené kuřecí maso s nivou

Suroviny:
prsa kuřecí, sýr niva, koření na steak, sůl, pepř, olej

Naposledy jste si prohlédli

Zapoj se do programu Foodie! Sbírej body za své aktivity. Body pak proměníš za skvělé odměny. Bez zapojení nemůžeš dostat body za přidání fotografie.
Zapojit se

Přidat fotografie receptu