Křupavý selský bochník zadělaný v DP a pečený v troubě
Suroviny
Porce: 24 krajíců
Nutriční hodnoty
Energie | 13 253 kJ / 3 168 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 100,63 g |
Tuky | 17,50 g |
Vláknina | 26,25 g |
Cholesterol | 0 mg |
Sodík | 11 mg |
Sůl | 0,00 g |
Sacharidy | 638,75 g |
Postup přípravy
Poznámka autora receptu
1 hrnek = 225 ml
Tento druh chleba má vynikající křupavou kůrčičku a uvnitř je měkký. Dá se také udělat v ošatce, ale pak nebude kůrka křupavá.
Původní recept najdete na: http://www.kingarthurflour.com/recipes/in-search-o...
Moje poznámka
Přidat poznámkuAlternativy k tomuto receptu Zobrazit více
Přečtěte si
Komentáře
28. 7. 2016 11:04
21. 1. 2010 07:36


20. 1. 2010 20:13

20. 1. 2010 20:06




20. 1. 2010 20:03



Hella: ked rosis chleba slanou vodou, tak korka zmakne, lebo voda sa v trube sice vypari, ale sol zostane na povrchu a po upeceni zase nabera vlknost z okoliteho prostredia. preto ta korka uz nie je chrumkava
ak sa rosi cistou vodou, korka zostane leskla
20. 1. 2010 20:00




20. 1. 2010 19:50

20. 1. 2010 19:47
20. 1. 2010 19:12

On nakonec každý recept na chleba vypadá přibližně stejně, ne? Vždycky je tam voda, mouka atd., ale nějakým zázrakem je výsledek pokaždé jiný. Ten můj se dělá v DP a musí se s ním začít o den předem...
20. 1. 2010 19:05
Moje poznámka
Náhodný recept Zobrazit více
Nejnovější recepty Více

Banánový pohár s Lučinou
Přidáno před 13 hodinami

Rohlíková polévka s čerstvým zelím a uzeným masem
Přidáno před 13 hodinami

Camembert s bramborem a klobásou z horkovzdušné fritézy
Přidáno před 14 hodinami

Francouzské brambory pro jednoho (z HF)
Přidáno před 19 hodinami

Pečené brambory s mrkví a libečkem
Přidáno před 21 hodinami

Rybízový závin s tvarohem
Přidáno před 22 hodinami
Právě bylo uvařeno:

Buchtičky s krémem
uvařil/a RadekSvoboda
před 1 hodinou

Králík z Provence
uvařil/a bartonik
před 2 hodinami

Hovězí guláš na pivu zahuštěný bramborou
uvařil/a Petra Dvor.
před 2 hodinami

Jablkový koláč s mandlovými kousky
uvařil/a Petra Dvor.
před 2 hodinami

Piškotový korpus
uvařil/a petr.bernatik@centrum.cz
před 11 hodinami

Domácí chléb bez hnětení
uvařil/a brosak91
před 12 hodinami

Extra rychlé lívance
uvařil/a sataras
před 12 hodinami

Kedlubnová polévka s mrkví a novými brambory
uvařil/a grohana
před 12 hodinami

Brownies do hrnečku
uvařil/a Vendy09
před 15 hodinami

Domácí chipsy s tvarohem
uvařil/a Vendy09
před 15 hodinami
Další recepty
Tématické fráze: forma na pečení chleba v troubě pečení chleba v troubě forma na pečení chleba selský chléb pečeme chleba v troubě formy na pečení chleba selsky chleb recept pečeni chleba troubě ve forme formy na pečení chleba v troubě selsky chleba recept pečeni chleba troubě celozrnný chléb pečený v troubě keramická forma na chleba doba pečení chleba bochník chleba keramické formy na pečení keramická forma na pečení chleba chleba pečený v troubě doba pečení chleba v troubě keramická forma na chléb
Suroviny: kvásek, voda, droždí sušené, mouka chlebová pšeničná, mouka celozrnná, mouka kukuřičná, mouka pšeničná, voda, sůl hrubá, cukr krupice, droždí sušené, mouka chlebová pšeničná, kvásek
Křupavý selský bochník zadělaný v DP a pečený v troubě
Aktuální verzi receptu a video receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/E8wK
10 názorů