Křupavý selský bochník zadělaný v DP a pečený v troubě
Suroviny
Porce: 24 krajíců
Nutriční hodnoty
Energie | 13 253 kJ / 3 168 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 100,63 g |
Tuky | 17,50 g |
Vláknina | 26,25 g |
Cholesterol | 0 mg |
Sodík | 11 mg |
Sůl | 0,00 g |
Sacharidy | 638,75 g |
Postup přípravy
Poznámka autora receptu
1 hrnek = 225 ml
Tento druh chleba má vynikající křupavou kůrčičku a uvnitř je měkký. Dá se také udělat v ošatce, ale pak nebude kůrka křupavá.
Původní recept najdete na: http://www.kingarthurflour.com/recipes/in-search-o...
Moje poznámka
Přidat poznámkuAlternativy k tomuto receptu Zobrazit více
Přečtěte si
Komentáře
28. 7. 2016 12:04
21. 1. 2010 08:36
20. 1. 2010 21:13
20. 1. 2010 21:06
20. 1. 2010 21:03
Hella: ked rosis chleba slanou vodou, tak korka zmakne, lebo voda sa v trube sice vypari, ale sol zostane na povrchu a po upeceni zase nabera vlknost z okoliteho prostredia. preto ta korka uz nie je chrumkava
ak sa rosi cistou vodou, korka zostane leskla
20. 1. 2010 21:00
20. 1. 2010 20:50
20. 1. 2010 20:47
20. 1. 2010 20:12
On nakonec každý recept na chleba vypadá přibližně stejně, ne? Vždycky je tam voda, mouka atd., ale nějakým zázrakem je výsledek pokaždé jiný. Ten můj se dělá v DP a musí se s ním začít o den předem...
20. 1. 2010 20:05
Moje poznámka
Náhodný recept Zobrazit více
Nejnovější recepty Více
Domácí ovocné přírodní bubble tea
Přidáno před 11 hodinami
Makovec bez mouky s kysanou smetanou
Přidáno před 20 hodinami
Strouhaný koláč s jablky
Přidáno před 20 hodinami
Vepřové kotlety na zelenině a houbách
Přidáno před 21 hodinami
Sýrový chléb
Přidáno před 22 hodinami
Kuřecí závitky s mozzarellou a chřestem
Přidáno před 23 hodinami
Právě bylo uvařeno:
Brokolicové placičky
HanLen uvařil před 1 hodinou
Sachr dort z jablek
marie.ledlova@email.cz uvařil před 7 hodinami
Fazolová polévka s mrkví a libečkem
TondaJ uvařila před 7 hodinami
Polévka z kuřecích hřbetů
Gregusa uvařila před 8 hodinami
Těsto na pizzu
sarahaj uvařil před 10 hodinami
Domácí vánočka
Andyscha uvařila před 12 hodinami
Štikozubec argentinský s thajskou omáčkou
Ondraska uvařila před 13 hodinami
Čevabčiči s bramborem
8181bartova uvařila před 14 hodinami
Ruské chlebíčky - zapečené
slavka744 uvařila před 14 hodinami
Chutné vafle
PetraJ7 uvařila před 14 hodinami
Přečtěte si Zobrazit více
Jak na dokonalé houskové knedlíky: Podle receptu knedlíkového mistra Petra Kosinera je zvládnou i začátečníci
15 nejlepších receptů z kapra: Máme pro vás výběr tradičních i nových receptů
Čína z kuřecího masa s rýží: Rychlá česká varianta se speciální směsí koření je křehká a šťavnatá, skvěle chutná s rýží
Další recepty
Tématické fráze: forma na pečení chleba v troubě pečení chleba v troubě forma na pečení chleba selský chléb pečeme chleba v troubě formy na pečení chleba selsky chleb recept pečeni chleba troubě ve forme formy na pečení chleba v troubě selsky chleba recept pečeni chleba troubě celozrnný chléb pečený v troubě keramická forma na chleba doba pečení chleba bochník chleba keramické formy na pečení keramická forma na pečení chleba chleba pečený v troubě doba pečení chleba v troubě keramická forma na chléb
Suroviny: kvásek, voda, droždí sušené, mouka chlebová pšeničná, mouka celozrnná, mouka kukuřičná, mouka pšeničná, voda, sůl hrubá, cukr krupice, droždí sušené, mouka chlebová pšeničná, kvásek
Křupavý selský bochník zadělaný v DP a pečený v troubě
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/E8wK
10 názorů