Barevná rajčátka na česnekovém oleji

Zeleninová jídla Doba přípravy: "bleskovka" 14 názorů

Zeleninová jídla Doba přípravy: "bleskovka" 14 názorů

Suroviny libovolný

červená mini rajčátka
žlutá mini rajčátka
olivový olej
stroužek česneku
sůl

Postup přípravy receptu

  1. Rajčátka i se stopkami omyjeme a lehce osušíme. Pak je vhodíme na pánev s rozpáleným olivovým olejem (stačí 1 polévková lžíce).

  2. Přidáme rozpůlený, neoloupaný stroužek česneku a několikrát na pánvi prohodíme, až rajčátka začnou praskat a česnek vonět.

  3. Pozor, trvá to jen chviličku, rajčata nesmí začít pouštět šťávu. Ihned servírujeme buď jako přílohu k masíčku, nebo jako samostatné lehké jídlo s opečeným toustíkem. Na talíři můžeme mírně přisolit, ale není to nutné.

Komentáře k receptu Barevná rajčátka na česnekovém oleji

Tématické fráze: rajčátka v oleji žlutá rajčátka žlutá rajčátka recepty mala rajcatka zlute rajcatka malé rajčátka v oleji parádičky z cherry rajčat rajčátka málá recept malá rajčátka recepty zluta mini rajcatka osmažená rajčátka malá žlutá rajčátka rajcatka na olivovem oleji česnekový olej - recept malá rajčátka recept jak se dělá česnekový olej