Kakaové bochánky
Nemají žádnou náplň, přesto jsou výborné. Kakaové bochánky nechte po upečení týden až dva uležet, aby pořádně změkly. Při pečení myslete na to, že bochánky v troubě nabudou, udělejte je tedy raději menší.
Suroviny pro 1 dávka
1dávka
Nutriční hodnoty
Hodnoty jsou přibližné
Energie | 11 272 kJ / 2 694 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 31,47 g |
Tuky | 145,40 g |
Vláknina | 18,30 g |
Cholesterol | 408 mg |
Sodík | 11 mg |
Sůl | 0,00 g |
Sacharidy | 305,78 g |
Postup přípravy
Zveřejněno 3. 12. 2009
Moje poznámka
Přidat poznámkuMoje poznámka
Kakaové bochánky
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/3QJA
Moje poznámka
Kakaové bochánky
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/3QJA
Nejnovější recepty
Kedlubnová polévka
Přidáno před 4 hodinami
Pavučinkový makový závin.
Přidáno před 15 hodinami
Pizza Valencia
Přidáno před 19 hodinami
Kuře na šalvěji pečené v mléce
Přidáno před 23 hodinami
Gravlax vejce
Přidáno 1. 5. 2025 19:16
Cuketové válečky ve slanině
Přidáno 1. 5. 2025 09:43
Články s tímto receptem
Přečtěte si
Nejnovější články
Máte skvělý recept? Podělte se o něj!
Právě bylo uvařeno
Toskánský bůček
poirotka před 30 minutami
Vajíčková tlačenka
pavelcicha před 34 minutami
Zadělávaná mrkev s hráškem
Mimino před 1 hodinou
Chilli con zeleninka
jana-bartikova@seznam.cz před 2 hodinami
Kuřecí kousky se žampiony v sýrové omáčce
Lucie 66 před 2 hodinami
Půlnoční flamendr
Slavista62 před 4 hodinami
Vepřový flamendr z kýty podle starého receptu
Slavista62 před 4 hodinami
Kuřecí restovaná játra
Loiza před 14 hodinami
Jogurtová bábovka
Zsuzsu1 před 14 hodinami
Tématické fráze:
sádlové bochánky,
sádláčky,
kakaové cukroví,
kakaové důlky,
sádláky cukroví,
sádláky,
sádláky recept,
bochanky,
sádláčky recept,
recept na sádlačky,
kakaove kulicky pecene,
cukrovi sadlačky,
cukroví sádláky,
cukroví kakaové,
vánoční cukroví sádláky,
sádlove cukrovi,
kakaové sádláčky,
boží bochánky,
išláky,
vánoční cukroví kakaové bochanky
Suroviny:
máslo,
cukr moučkový,
kakao,
mouka hladká,
cukr vanilkový,
mandle
Komentáře (23)
péct se musí opravdu zmírna tak, aby to máslo, které se jakoby rozpouští, se stíhalo vsáknout a celý se to nerozjelo
je mi 14 let a chtěla bych tyto bochánky udělat našim jako překvapení. Mohl byste mi někdo poradit jak přesně mám udělat to těsto, prosím. Děkuji za radu