Suroviny
Porce: 34-35
Nutriční hodnoty
Hodnoty jsou přibližné
Energie | 18 278 kJ / 4 369 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 129,41 g |
Tuky | 105,58 g |
Vláknina | 26,40 g |
Cholesterol | 968 mg |
Sodík | 282 mg |
Sůl | 0,65 g |
Sacharidy | 712,02 g |
Postup přípravy
Zveřejněno 21. 9. 2012
Moje poznámka
Přidat poznámkuMoje poznámka
Jihočeské kynuté koláče
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/4GzV
Moje poznámka
Jihočeské kynuté koláče
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/4GzV
Nejnovější recepty
Cuketové sushi
Přidáno před 1 hodinou
Panenka v kopru
Přidáno před 2 hodinami
Přírodní kuřecí plátky v pikantní paprikové omáčce
Přidáno před 11 hodinami
Hermelín pečený v listovém těstě
Přidáno 15. 6. 2025 17:48
Nekynuté knedlíky s jahodami a kokosem
Přidáno 15. 6. 2025 17:17
Jahodovo-rebarborová bublanina s rebarborovou přílohou
Přidáno 15. 6. 2025 17:10
Přečtěte si
Nejnovější články
Máte skvělý recept? Podělte se o něj!
Právě bylo uvařeno
Nadýchané a měkoučké loupáky
Zu.bart před 26 minutami
Kulajda z cukety
Romana20 před 47 minutami
Jahodový koktejl s mátou
MarcelaPa před 1 hodinou
Obrácené vepřové řízky z trouby
wimra před 2 hodinami
Bublanina z majonézy
Sarka13 před 3 hodinami
Tvarohové muffiny
Sefiragold před 3 hodinami
Lehký rýžový salát s ledovým salátem
jelima091 před 3 hodinami
Bublanina - nadýchaná - s jakýmkoli ovocem
Skolnice1705 před 4 hodinami
Barevný guláš - neguláš
Jan Nemec před 5 hodinami
Srbská fazolová polévka s koprem
pavlina.simr před 6 hodinami
Tématické fráze:
kynute kolace,
jihoceske kolace,
kynuté koláče se sádlem,
kynuté koláčky,
koláče se sádlem,
makové kynuté koláče,
koláče kynuté dlouho vláčné,
jihočeské koláčky,
kolace kynute,
těsto na tvarohové koláče se sádlem,
kynuté koláčky se sádlem,
kynutý koláč se sádlem,
vláčné kynuté koláče bez kynutí,
koláčky se sádlem,
kynute kolace recept,
kynuté koláče postup,
recept na kynuté koláče,
jihočeský kynutý koláč,
kynute kolace ze sadla,
jihočeský kolač
Suroviny:
mouka hladká,
droždí,
sůl,
cukr krupice,
mléko,
sádlo,
máslo,
žloutek,
sodovka,
žloutek,
olej,
mléko
Komentáře (41)
Pridavam foto
Jinak tvaroh jde použít i vaničkový, jen se ho musí před tím zahustit - pudink či ještě lépe škrob. Ale není to úplně ono.