Rýžová pěna s ovocem
Jemná rýžová pěna připravená během chvilky v mikrovlnce a doplněná čerstvým nebo kompotovaným ovocem je rychlým a osvěžujícím řešením na sladkou tečku. Jednoduchý recept, který zvládne opravdu každý.
Suroviny pro 1 dávka
1dávka
Nutriční hodnoty
Hodnoty jsou přibližné
Energie | 1 401 kJ / 335 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 16,18 g |
Tuky | 8,01 g |
Vláknina | 1,14 g |
Cholesterol | 259 mg |
Sodík | 169 mg |
Sůl | 0,36 g |
Sacharidy | 48,92 g |
Postup přípravy
Krok 1: Rýži uvaříme dle návodu na obalu.
Krok 2: Uvařenou rýži rozmixujeme s vejci a skořicí, poté směs přelijeme do misky, nahoru naskládáme kousky ovoce.
Krok 3: Dáme na 2 minuty do mikrovlnky na plný výkon. Pokud není upečeno, pár minut přidáme.
Zveřejněno 23. 1. 2015
Moje poznámka
Přidat poznámkuMoje poznámka
Rýžová pěna s ovocem
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/D26K
Moje poznámka
Rýžová pěna s ovocem
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/D26K
Nejnovější recepty
Bramborové taštičky se švestkovými povidly
Přidáno před 9 hodinami
Maminčina bažantí stehna
Přidáno před 15 hodinami
Tvarohový koláč s hruškami
Přidáno před 16 hodinami
Květákové kari s fazolkami edamame
Přidáno před 16 hodinami
Jelení svíčková s omáčkou z lišek
Přidáno před 18 hodinami
Uzená kuřecí stehna s baby špenátem
Přidáno před 22 hodinami
Přečtěte si
Nejnovější články
Máte skvělý recept? Podělte se o něj!
Právě bylo uvařeno
Chuťovky z listového těsta
marekdd před 40 minutami
Vepřová plec na hořčici
Wenamo před 6 hodinami
Vepřové karé na cibuli
misula29 před 10 hodinami
Palačinky - klasické
Lukrejka před 10 hodinami
Vepřovo-špenátová roláda na česneku
PavlaJ před 10 hodinami
Hrníčková bábovka od babičky
Lukrejka před 13 hodinami
Závin tažený jablečný
Majkaa před 14 hodinami
Hlíva ústřičná jako "minutka"
KrisZaezemi před 15 hodinami
Domácí kmínový chleba
KristulaT před 15 hodinami
Babiččiny blbouny
KristulaT před 15 hodinami
Tématické fráze:
rýžová pěna
Suroviny:
rýže,
vejce,
bílek,
skořice,
švestky
Komentáře (4)