Postup přípravy
Zveřejněno 25. 2. 2015
Moje poznámka
Přidat poznámkuMoje poznámka
Pekingští hadi
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/6vN9
Moje poznámka
Pekingští hadi
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/6vN9
Nejnovější recepty
Květákový nákyp
Přidáno před 5 hodinami
Drůbeží špízy s řapíkatým celerem
Přidáno před 12 hodinami
Vepřové medailonky na zeleném pepři
Přidáno před 14 hodinami
Pečené papriky s mozzarellou
Přidáno před 16 hodinami
Kosmatice na sladko vhodné i pro diabetiky
Přidáno 19. 5. 2025 19:40
Párečky v těstíčku
Přidáno 19. 5. 2025 18:02
Přečtěte si
Nejnovější články
Máte skvělý recept? Podělte se o něj!
Právě bylo uvařeno
Vepřové plátky na kmíně s rýží
Veraap před 6 hodinami
Guláš z multifunkčního hrnce
Nora. před 10 hodinami
Babiččina koprová omáčka
Sefiragold před 10 hodinami
Knedlík houskový jednoduchý a rychlý
Sefiragold před 10 hodinami
Mřížkový koláč - osvědčený
hana.jenikovska před 11 hodinami
Drůběží v peřině
Dadka0 před 13 hodinami
Roláda z BeBe sušenek
natalietiserova6 před 13 hodinami
Pikantní fazolková polévka s bramborem a koprem
limosek před 16 hodinami
Játrový sýr podle ČSN
19488 19. 5. 2025 21:02
Domácí vlašský salát
Sefiragold 19. 5. 2025 18:00
Tématické fráze:
pekinští hadi,
pekingsky hadi,
pekingske hady,
pekýnští hadi,
pekingske hadi,
pekinské hady,
pekinsti hadi recept,
dopadá zbucku,
peginske hadi,
pekigští hadi,
recept na pekingské hady,
recept pekigští hadi,
recept pekingsky hadi,
recepty pekingsky hadi,
pekinsčtí hadi,
pekingsští hadi,
recept z hada,
recept pekinský hadi,
pekinští hadi recepty,
bůček s pekingským zelím
Suroviny:
bůček vepřový,
koření grilovací,
koření čína,
olej
Komentáře (14)
...já bych fotečku uvítal, hodně napoví..., by mě docela zajímalo, zda ti hadi zůstanou bez fixace (jehlou, špejlí, kancelářskou sponkou...) stočení, či jestli třeba nezdrhnou
A vaše poznámka stran ZŠ? No, asi jsem byl za školou, když se zrovínka probíralo "namarinování"