Postup přípravy
Zveřejněno 25. 2. 2015
Moje poznámka
Přidat poznámkuMoje poznámka
Pekingští hadi
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/6vN9
Moje poznámka
Pekingští hadi
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/6vN9
Nejnovější recepty
Pečená uzená krkovice s květákem a salátem z kysaného zelí
Přidáno před 1 hodinou
Pečený hermelín s jablíčky z horkovzdušné fritézy
Přidáno před 2 hodinami
Andílek pro štěstí
Přidáno před 2 hodinami
Jednohubky s pomazánkou z loveckého salámu
Přidáno před 2 hodinami
Mandlovo-čokoládová kolečka
Přidáno před 2 hodinami
Linecká barevná kolečka
Přidáno před 3 hodinami
Přečtěte si
Nejnovější články
Máte skvělý recept? Podělte se o něj!
Právě bylo uvařeno
Boloňské špagety
jtrecepty před 17 minutami
Lasagne s boloňskou omáčkou
Kristofer před 37 minutami
Domácí kmínový chleba
boomgo před 2 hodinami
Křenová omáčka s uzeným
Sahula před 4 hodinami
Pomazánka ze zbylých bílků
Pecka před 4 hodinami
Kuře na paprice (i pro začátečníky)
Lucinka85 před 4 hodinami
Kuličky z medového těsta
jeklovav před 6 hodinami
Jednoduché řezy s krémem ze zakysané smetany a šlehačky
Miky30 před 6 hodinami
Perníčky, které jsou hned měkké
Majkas před 7 hodinami
Tématické fráze:
pekinští hadi,
pekingsky hadi,
pekingske hady,
pekýnští hadi,
pekingske hadi,
pekinské hady,
pekinsti hadi recept,
dopadá zbucku,
peginske hadi,
pekigští hadi,
recept na pekingské hady,
recept pekigští hadi,
recept pekingsky hadi,
recepty pekingsky hadi,
pekinsčtí hadi,
pekingsští hadi,
recept z hada,
recept pekinský hadi,
pekinští hadi recepty,
bůček s pekingským zelím
Suroviny:
bůček vepřový,
koření grilovací,
koření čína,
olej
Komentáře (14)
...já bych fotečku uvítal, hodně napoví..., by mě docela zajímalo, zda ti hadi zůstanou bez fixace (jehlou, špejlí, kancelářskou sponkou...) stočení, či jestli třeba nezdrhnou
A vaše poznámka stran ZŠ? No, asi jsem byl za školou, když se zrovínka probíralo "namarinování"