Postup přípravy
Zveřejněno 26. 3. 2015
Moje poznámka
Přidat poznámkuMoje poznámka
Smažený fenykl s parmazánem
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/X0O8
Moje poznámka
Smažený fenykl s parmazánem
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/X0O8
Nejnovější recepty
Kakaové pusinky
Přidáno před 1 hodinou
Linecké cukroví s mandlemi
Přidáno před 2 hodinami
Vánoční nepečená roláda podle Kamily Nývltové
Přidáno před 4 hodinami
Domácí arašídový nugát
Přidáno před 5 hodinami
Vánoční vaječný likér
Přidáno před 12 hodinami
Datlové měsíční koláčky (Mooncake)
Přidáno před 13 hodinami
Přečtěte si
Nejnovější články
Máte skvělý recept? Podělte se o něj!
Právě bylo uvařeno
Ovesné banánové sušenky
Panova před 52 minutami
Bezlepkové linecké
Hankali před 54 minutami
Květákový mozeček s bramborami z jedné pánve
monyss před 1 hodinou
Nejlepší vyprošťovací česnečka
BronislavaP před 1 hodinou
Vánočka III
IvaBrabi před 2 hodinami
Tradiční kynutá vánočka
lenkadra před 3 hodinami
Vánočka II
JajkaP před 4 hodinami
Houskové knedlíky z prášku do pečiva
chatrca před 5 hodinami
Rychlá rajská omáčka
MichalP před 12 hodinami
Vajíčka z trouby
Sahula před 13 hodinami
Tématické fráze:
smažený fenikl,
testoviny fenikl,
těstoviny s fenyklem a parmazánem,
obalovany fenykl,
fenikl smazeny
Suroviny:
fenykl,
sýr parmazán strouhaný,
sůl,
olej,
mouka,
vejce,
strouhanka
Komentáře (4)