Postup přípravy
Zveřejněno 26. 3. 2015
Moje poznámka
Přidat poznámkuMoje poznámka
Smažený fenykl s parmazánem
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/X0O8
Moje poznámka
Smažený fenykl s parmazánem
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/X0O8
Nejnovější recepty
Skořicové hvězdičky s polevou
Přidáno před 6 hodinami
Ořechy s jablečným karamelem podle Josefa Maršálka
Přidáno před 10 hodinami
Mleté maso na způsob kebabu
Přidáno před 11 hodinami
Dětský domácí punč
Přidáno před 19 hodinami
Linecké koláčky s malinovou marmeládou
Přidáno před 22 hodinami
Ragú z červené čočky a zeleniny
Přidáno 1. 12. 2025 15:48:35
Přečtěte si
Nejnovější články
Máte skvělý recept? Podělte se o něj!
Právě bylo uvařeno
Pomazánka ze zbylých bílků
Pecka před 2 minutami
Kuře na paprice (i pro začátečníky)
Lucinka85 před 27 minutami
Kuličky z medového těsta
jeklovav před 1 hodinou
Jednoduché řezy s krémem ze zakysané smetany a šlehačky
Miky30 před 2 hodinami
Perníčky, které jsou hned měkké
Majkas před 3 hodinami
Frankfurtská jemná polévka
lucyjezdikova před 3 hodinami
Bramboračka
artistichideaway před 5 hodinami
Vepřová bratislavská plec
kimlo před 6 hodinami
Jogurtová buchta
1anoli1 před 6 hodinami
Cuketové řezy s mákem
HelenaR před 6 hodinami
Tématické fráze:
smažený fenikl,
testoviny fenikl,
těstoviny s fenyklem a parmazánem,
obalovany fenykl,
fenikl smazeny
Suroviny:
fenykl,
sýr parmazán strouhaný,
sůl,
olej,
mouka,
vejce,
strouhanka
Komentáře (4)