Suroviny pro 4
4
Nutriční hodnoty
Hodnoty jsou přibližné
Energie | 9 548 kJ / 2 282 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 232,86 g |
Tuky | 85,17 g |
Vláknina | 7,20 g |
Cholesterol | 999 mg |
Sodík | 2,72 g |
Sůl | 6,00 g |
Sacharidy | 142,40 g |
Postup přípravy
Zveřejněno 19. 2. 2012
Moje poznámka
Přidat poznámkuMoje poznámka
Kuřecí řízečky v parmazánu
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/44YJ
Moje poznámka
Kuřecí řízečky v parmazánu
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/44YJ
Nejnovější recepty
Kuřecí kousky v lepkavé omáčce s pak choi
Přidáno před 4 hodinami
Třešňová granita
Přidáno před 9 hodinami
Broskvový kompot
Přidáno před 11 hodinami
Cuketové placičky s nivou
Přidáno před 13 hodinami
Starý jižanský recept na nakládané melounové slupky
Přidáno 29. 6. 2025 17:36
Naložený česnek v sádle
Přidáno 29. 6. 2025 17:15
Přečtěte si
Nejnovější články
Máte skvělý recept? Podělte se o něj!
Právě bylo uvařeno
Koláč s rebarborou a tvarohem
Lucie Hertlova před 11 minutami
Řezy ORGASMUS
jaroslava.muckova61 před 4 hodinami
Vepřové srdce na smetaně
Sahula před 6 hodinami
Guláš z vepřového srdce a jater
Sahula před 6 hodinami
Křenová krkovička pečená s brambory
Sahula před 6 hodinami
Zasněžená rybízová buchta - báječná a rychlá
Werronika před 6 hodinami
Bábovka (hrníčková, olejová)
Evculina84 před 7 hodinami
Hrnková bublanina s ovocem a drobenkou
loribert před 9 hodinami
Mrkvová bábovka
Misad před 10 hodinami
Tématické fráze:
parmazán,
parmazán recepty,
kuřecí v parmazánu,
parmezán recepty,
jak vypadá parmazán,
recepty z parmazánu,
recepty z parmazánu,
kuřecí řízečky s parmazánem,
řízky v parmazánu,
kuřecí parmazán,
parmazanove rizecky,
kuřecí kousky v parmazánu,
recepty parmazán,
maso v parmazanu,
kuřeci s parmezanem,
kureci prsa v parmezanu,
kuřecí prsa s parmezánem,
kuřecí maso v parmazánu,
parmezán recept,
parmazán recept
Suroviny:
prsa kuřecí,
sýr parmazán strouhaný,
vejce,
smetana,
mouka hladká,
strouhanka,
sůl,
pepř bílý,
olej
Komentáře (11)