Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu | Přejít k vyhledávání

Zapékané kuřecí řezy s kysanou smetanou

Hodnocení receptu je 4,4 (5×)

Ohodnotit

Ohodnoťte recept

mata19278 mata19278

Snadný

Doba přípravy 45 min Doba přípravy: 45 min

45 min (45 min příprava)

Suroviny pro 4

4

Nahlásit chybu v receptu

Nutriční hodnoty

Hodnoty jsou přibližné

Energie7 427 kJ /
1 775 kcal
Bílkoviny300,50 g
Tuky55,00 g
Vláknina0,00 g
Cholesterol 730 mg
Sodík 3,55 g
Sůl8,90 g
Sacharidy19,50 g

Zobrazit všechny hodnoty

Postup přípravy

Krok 1: Osolené kuracie prsia poukladáme do zapekacej misy, do ktorej sme na spodok naliali trocha oleja. Krok 2: Mäso posypeme mletou červenou paprikou, postrúhaným syrom a zalejeme to kyslou smotanou. Krok 3: Dáme piecť prikryté do vyhriatej rúry na 30minút, potom odokryjeme a necháme ešte zapiecť 10min.
Podávame s hranolkami, alebo so zemiakovou kašou.

Zveřejněno 20. 1. 2014

Moje poznámka

Přidat poznámku

Moje poznámka

TopRecepty.cz

Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:

https://rcpt.cz/m6VE

Moje poznámka

TopRecepty.cz

Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:

https://rcpt.cz/m6VE

Marie

Náhodný recept

Další náhodné recepty

Nejnovější recepty

Další recepty

Komentáře (4)

Chutnalo nám i návštěvě:-p:yes:

mata19278 21. 1. 2014 07:18
spagetka:to je milé od teba, ďakujem:-D:yes:

Recept není špatný, ale upravila jsem název - do češtiny, kvůli vyhledavači, a doplnila slovo kuřecí. Bez něj by ten název mohl být brán jako moučník a trochu by to mátlo ;-);-);-)

Tématické fráze:
kureci maso s kysanou smetanou, kureci s kysanou smetanou, zapečené kuřecí maso s kysanou smetanou, zapečené kuřecí s kysanou smetanou, zapečené maso s kysanou smetanou, zapecene kureci prsa s kysanou smetanou, kuřecí maso zapečené se smetanou, maso s kysanou smetanou, kureci prsa s kysanou smetanou, kureci rizek s kysanou smetanou, kuřecí kysaná smetana, zapecene brambory s kurecim masem a kysanou smetaniu, kureci stehna s kysanou smetanou, řezy s kysanou smetanou, recept na kureci maso se zakysanou smetaniu, kuřecí prsa s kysanou se zakysanou smetanou, zapečená kuřecí prsa s brambory a kysanou smetanou, zspecene kureci maso s kysanou smetanou a brambory, kuřecí prsa se zakysanou smetanou, zapečené kuře se smetanou

Suroviny:
prsa kuřecí, olej, sůl, paprika sušená sladká, sýr tvrdý, smetana zakysaná

Naposledy jste si prohlédli

Zapoj se do programu Foodie! Sbírej body za své aktivity. Body pak proměníš za skvělé odměny. Bez zapojení nemůžeš dostat body za přidání fotografie.
Zapojit se

Přidat fotografie receptu