Postup přípravy
Krok 1: Jablká omyjeme, očistíme, ak sa nám nechce, neočistíme od šupky, jadrovník opatrne vyberieme. Naplníme zmesou medu, škorice, orechov (príp. nejaký likér nemôže byť na škodu).
Krok 2: Dáme na pečiaci papier a pomaly pečieme, kým nezmäknú (cca 45 minút).
Zveřejněno 24. 7. 2009
Moje poznámka
Přidat poznámkuMoje poznámka
Pečená jablíčka
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/N9kK
Moje poznámka
Pečená jablíčka
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/N9kK
Nejnovější recepty
Domácí libečková sůl
Přidáno před 2 hodinami
Svačinová polévka z masového vývaru, se zeleninou a lahůdkovým párkem
Přidáno před 6 hodinami
Zavařený kedlubnový salát
Přidáno před 7 hodinami
Toust s brokolicí zapečený v troubě
Přidáno před 7 hodinami
Sekaná s červenou řepou, hráškem a kukuřicí
Přidáno před 7 hodinami
Karamelizovaná červená cibule
Přidáno před 7 hodinami
Přečtěte si
Nejnovější články
Máte skvělý recept? Podělte se o něj!
Právě bylo uvařeno
Nadýchaný piškotový korpus
Rouzis před 12 minutami
Česnekovo-rajčatová směs bez konzervace
AndreaMachacova před 1 hodinou
Rajská omáčka s masovými kuličkami
zlatko4 před 2 hodinami
Bramborák se švestkami
Lenka Sedlackova před 4 hodinami
Přesnídávka jablečná
HancaSvarc před 6 hodinami
Nepečený jablečný dort
RNRNH před 6 hodinami
Tvarohová bábovka od Dity P.
chameleon před 9 hodinami
Besan barfi (indický dezert z cizrnové mouky)
AndreaMachacova před 20 hodinami
Snadná vaječná pomazánka
Topmoni před 21 hodinami
Buchtičky s krémem
vercuchle před 22 hodinami
Tématické fráze:
pečený jablka,
pečené jablko,
pečená jablka v mikrovlnce,
pečene jablka,
pečene jablko recept,
pecena jablka,
recepty z jablíček,
pečení z jablek,
jablíčka,
pečené jablko v mikrovlnce,
pečený jablko,
recepty pečeného jablka,
recept na pečená jablka,
jablíčko,
pec na jablíčka,
pečená jablka recept,
recept na pečene jablko,
pečené jablka recept,
pečení jablíček,
pečeme v mikrovlnce recepty
Suroviny:
jablko,
med,
ořechy,
skořice
Komentáře (6)