Postup přípravy
Krok 1: Hranolky dáme na plech, pokapeme trochou oleje a pečeme cca 20 min.
Krok 2: Rybí prsty dáme na pánev a smažíme 5-10 min., poté podáváme.
Zveřejněno 20. 4. 2010
Moje poznámka
Přidat poznámkuMoje poznámka
Rybí prsty s hranolky
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/r21E
Moje poznámka
Rybí prsty s hranolky
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/r21E
Nejnovější recepty
Cuketový perník
Přidáno před 5 minutami
Zeleninové válečky pečené v troubě
Přidáno před 12 hodinami
Mladé zelí s klobásou à la bigos
Přidáno před 12 hodinami
Kynuté jahodové knedlíky s jogurtovým přelivem
Přidáno před 12 hodinami
Grilovaná cuketa s masovým válečkem a párkem
Přidáno před 12 hodinami
Tartaletky ve tvaru čtverce s krémem a ovocem
Přidáno před 13 hodinami
Přečtěte si
Nejnovější články
Máte skvělý recept? Podělte se o něj!
Právě bylo uvařeno
Minutkové kuřecí nudličky
Anvei před 7 hodinami
Cuketa Bezděk
ivka 125 před 11 hodinami
Borůvkový máslový koláč
martiline před 11 hodinami
Rybízový hrnečkový koláč s drobenkou
Barča před 12 hodinami
Americké lívance se skořicovým sirupem
kucharicek14 před 13 hodinami
Španělská polévka
Kajkajak před 15 hodinami
Jablečno-tvarohový cheesecake na plech
Terkat před 15 hodinami
Pečené krůtí stehno s cibulí
Limek před 15 hodinami
Hrníčková bublanina
zuzanaji před 17 hodinami
Banánové muffiny s čokoládou
brtna před 18 hodinami
Tématické fráze:
rybí prsty,
rybí prsty recept,
jak usmažit rybí prsty,
rybý prsty,
rybi prsty v troube,
jak dlouho se připravují rybí prsty,
výroba rybích prstů,
recept na rybi prsty,
rybi prsty na panvi,
rybí prsty recepty,
a dost rybí prsty,
recept rybí prsty,
jak se dělají rybí prsty,
rybí prsty pro děti,
rybi prsty priprava,
kvalitní rybí prsty,
strava pro roční děti recepty,
rybí prsty výroba,
priprava rybich prstu,
hranolky v troube
Suroviny:
rybí prsty,
hranolky,
tatarská omáčka,
kečup sladký
Komentáře (36)
Rybí prsty představují nejúčinější způsob, jak zužitkovat zbytky při výrobě rybího filé a pod. Slisované zbytky zabalené do strouhanky se chuťově vyrovnávají Rema plátkům. Když nejdou na odbyt, dají se koupit balíček (200g) ve slevách i za 10Kč.
Útěchou mi je, že dnes jsou k dostání opravdu dobré ryby (i když ne za levný peníz)
To je "recepis"
Já tu rybu měla docela ráda. Do té doby, než jsem si o ní něco zjistila. Prezentují to většinou jako mořskou rybu, přitom jde o sladkovodní rybu, která se pěstuje v nejšpinavějších řekách na světě v Hongkongu. Ryby jsou krmeny odpadem a nabývají na hmotnosti obrovskou rychlostí. Jejich maso není nic extra, jsou to jen rychle vyhnané tuky a vitamíny nemá skoro žádné.
Proto vám radím... raději přesedlejte na české sladkovodní rybky... například dravci jsou výborní... nebo naopak kvalitní mořské ryby, ale už nikdy pangas!!!
Tohle mi nepřijde proto ani trochu vtipné.