Suroviny
Nutriční hodnoty
Hodnoty jsou přibližné
Energie | 5 315 kJ / 1 270 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 10,89 g |
Tuky | 80,05 g |
Vláknina | 5,37 g |
Cholesterol | 72 mg |
Sodík | 144 mg |
Sůl | 0,35 g |
Sacharidy | 123,90 g |
Postup přípravy
Krok 1: Smichame suroviny na kokosovy krem, za staleho michani uvedeme k varu, varime 5min.
Krok 2: Take suroviny na zele smichame, a za staleho michani privedeme k varu, odstavime (nevari se).
Krok 3: Misticky na dezert naplnime do pulky zele smesi, nechame ztuhnout (ca 30min), polevkovou lzici pridame kokosovy krem az jsou plne po okraj, a ozdobime strouhanou cokoladou.
Zveřejněno 1. 5. 2010
Moje poznámka
Přidat poznámkuMoje poznámka
Damienuv dezert
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/lRrl
Moje poznámka
Damienuv dezert
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/lRrl
Nejnovější recepty
Jedlé balíky slámy
Přidáno před 18 hodinami
Šátečky z listového těsta plněné tvarohem
Přidáno 21. 10. 2025 20:28:55
Pohanková kaše s tofu
Přidáno 21. 10. 2025 18:04:03
Kakaová pěna s tvarohem
Přidáno 21. 10. 2025 15:33:40
Vanilkový máslový korpus
Přidáno 21. 10. 2025 13:00:02
Květákové karbanátky s mozzarellou
Přidáno 21. 10. 2025 11:35:44
Přečtěte si
Nejnovější články
Máte skvělý recept? Podělte se o něj!
Právě bylo uvařeno
Rybí filé v těstíčku
Sahula před 2 hodinami
Jablečná polévka
Kajkajak před 4 hodinami
Lasagne se sójovým masem
FranTisket před 7 hodinami
Buchta z jogurtu
iva.satkova před 7 hodinami
Jablkový závin pro chlapy
Noumik před 8 hodinami
Šunkofleky II
Honza62 před 8 hodinami
Kuskus s restovanou zeleninou a tuňákem
ZboSy před 8 hodinami
Holandský řízek
Kristina1 před 8 hodinami
Srdíčka na smetaně
brtna před 12 hodinami
Rozstřelení ptáčci z vepřového masa
Martas6 před 12 hodinami
Tématické fráze:
japonský dezert,
japonské dezerty,
japonský desert,
japonský dezert recept,
kokosový dezert,
tapioca recept,
japonské deserty,
japonske dezerty recepty,
miny dezerty,
japonske moučniky,
japonské dezerty recept,
tapioca,
dezerty z kokosového mléka,
japonsky dezerty,
recepty japonské dezerty,
recept na japonský dezert,
japonský moučník,
dezert z kokosového mléka,
kokosovy krem z kokosoveho mléka,
maniokový škrob recepty
Suroviny:
mléko kokosové,
smetana,
voda,
cukr moučkový,
cukr vanilkový,
škrob,
kokos,
čaj zelený,
čaj zelený,
agar,
čokoláda
Komentáře (4)