Suroviny
Nutriční hodnoty
Hodnoty jsou přibližné
Energie | 4 254 kJ / 1 017 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 67,11 g |
Tuky | 32,77 g |
Vláknina | 16,20 g |
Cholesterol | 308 mg |
Sodík | 3,89 g |
Sůl | 9,00 g |
Sacharidy | 105,73 g |
Postup přípravy
Zveřejněno 7. 8. 2008
Moje poznámka
Přidat poznámkuMoje poznámka
Mickina cuketa nebo tykev
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/2k8N
Moje poznámka
Mickina cuketa nebo tykev
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/2k8N
Nejnovější recepty
Grilovaný lilek se zeleninou
Přidáno před 16 minutami
Cuketová smetanová polévka s chlebovými krutonky
Přidáno před 3 hodinami
Švestkové knedlíky z odpalovaného těsta podle ČSN
Přidáno před 7 hodinami
Úžasná medová žebírka
Přidáno před 15 hodinami
Bramborová kaše zapečená s hermelínem
Přidáno před 15 hodinami
Křehký štrúdl
Přidáno před 15 hodinami
Přečtěte si
Nejnovější články
Máte skvělý recept? Podělte se o něj!
Právě bylo uvařeno
Vepřová plec nadivoko se sušenými houbami
Jan Nemec před 1 hodinou
Kuřecí nudličky s kukuřicí a rajčaty
Walderama08 před 1 hodinou
Krůtí prsa v jogurtu
Kdyzjehlad před 2 hodinami
Dvacetiminutový švestkový koláč
Fitulka před 4 hodinami
Fazolkový salát
Vlasta159 před 9 hodinami
Rajčatové chutney
BlaV. před 17 hodinami
Švestkový kompot
Backurka před 17 hodinami
Rychlý hrnkový ovocný koláč s drobenkou
Mondulka1981 před 19 hodinami
Kuře na paprice (i pro začátečníky)
DavidVolvo před 20 hodinami
Omáčka na špagety s cuketou
Majkaa před 21 hodinami
Tématické fráze:
tykev,
cuketa obrázky,
tykev recepty,
recepty|:smažená a nebo peščená tykev,
tykev cuketa,
obrázky cuket,
tykev obrázek,
cukety obrazky,
cuketa obrázek,
tykev cuketa recept,
tykev obrázky,
obrázky cuketa,
tykev,cuketa,patizon,
patizon + tykev recepty,
tykev z chorvatska,
kocka a cuketa,
recepty z tykví a cuket,
tykev recepty patizon,
tykev smazena,
tykev - cuketa -odrůdy
Suroviny:
cuketa,
mrkev,
rozinky,
klobása,
sůl,
zázvor,
omáčka sojová,
skořice,
olej
Komentáře (4)
a ten zazvor treba suseny, alebo cerstvy?