Mickina cuketa nebo tykev

tejaja Kuchařka: tejaja

Zeleninová jídla 3 názory

Suroviny

1 cuketa nebo tykev
2 mrkev
100 g rozinek (1 balíček)
2 nožičky dobré klobásy
sůl
1 lžička zázvoru
sojová omáčka
1 lžička skořice
olej
Recept si zatím oblíbili 2 kuchaři

Postup přípravy receptu

  1. Na oleji opečieme na kolieska nakrájanú mrkvu (asi 5 minút), pridáme na kocky nakrájanú tekvicu, osolíme, ochutíme sójovou omáčkou, zázvorom, škoricou a pridáme hrozienka. Podusíme do mäkka.

  2. Ak je treba, podlejeme trošičkou vody. Keď je tekvica mäkká, pridáme na kolieska nakrájanú klobásu a prehrejeme. Podávame s chlebom.

Poznámka

Na jedlo môžeme použiť tekvicu aj cuket, prípadne patizón.

Přidat k oblíbeným Vytisknout recept


Pochutnali jste si? Sdílejte recept!

Poslat emailem

Ohodnoťte recept: Mickina cuketa nebo tykev

Tato webová stránka používá cookies pro vylepšení naších služeb. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte.

Tématické fráze: tykev cuketa obrázky tykev recepty recepty|:smažená a nebo peščená tykev tykev cuketa obrázky cuket tykev obrázek cukety obrazky cuketa obrázek tykev cuketa recept tykev obrázky obrázky cuketa tykev,cuketa,patizon patizon + tykev recepty tykev z chorvatska kocka a cuketa recepty z tykví a cuket tykev recepty patizon tykev smazena tykev - cuketa -odrůdy

Zapomněl/a jsem heslo