Mickina cuketa nebo tykev

Suroviny

1 cuketa nebo tykev
2 mrkev
100 g rozinek (1 balíček)
2 nožičky dobré klobásy
sůl
1 lžička zázvoru
sojová omáčka
1 lžička skořice
olej

Postup přípravy receptu

  1. Na oleji opečieme na kolieska nakrájanú mrkvu (asi 5 minút), pridáme na kocky nakrájanú tekvicu, osolíme, ochutíme sójovou omáčkou, zázvorom, škoricou a pridáme hrozienka. Podusíme do mäkka.

  2. Ak je treba, podlejeme trošičkou vody. Keď je tekvica mäkká, pridáme na kolieska nakrájanú klobásu a prehrejeme. Podávame s chlebom.

Poznámka od kuchařky

Na jedlo môžeme použiť tekvicu aj cuket, prípadne patizón.

Komentáře k receptu Mickina cuketa nebo tykev

Tématické fráze: tykev cuketa obrázky tykev recepty recepty|:smažená a nebo peščená tykev tykev cuketa obrázky cuket tykev obrázek cukety obrazky cuketa obrázek tykev cuketa recept tykev obrázky obrázky cuketa tykev,cuketa,patizon patizon + tykev recepty tykev z chorvatska kocka a cuketa recepty z tykví a cuket tykev recepty patizon tykev smazena tykev - cuketa -odrůdy