Ovar z vepřové plece s kostí: Poctivá česká klasika, která zahřeje i zasytí nejen na Silvestra. A přináší štěstí
Špagety báby Klouzandy podle Jiřiny Bohdalové: Rychlé a nenáročné jídlo, do kterého využijete i zbylé kousky z lednice
Vylepšený tatarák se škvarky podle Jana Punčocháře: I bez svíčkové a topinek vykouzlíte perfektní pohoštění
Zapečený lilek se sýrem, rajčaty a provensálským kořením Recept ještě nebyl hodnocen 4,9 Ivanescence 60 min
Zapečený lilek se sýrem, rajčaty a provensálským kořením Recept ještě nebyl hodnocen 4,9 Ivanescence 60 min
Zapečený lilek se sýrem, rajčaty a provensálským kořením Recept ještě nebyl hodnocen 4,9 Ivanescence 60 min
Retro okénko: Svačinky za socíku, to bylo školní mléko v sáčku a houska se šunkou za 1 Kčs, z domova chléb v ubrousku a jablko
Jakou mouku použít do perníčků: Původně do nich patřila žitná, jiná je ale vhodnější a zajistí, aby na nich lépe držela poleva
Bezmasá jídla: Čočkové karbanátky jsou skvělou náhradou těch masových, voní čerstvými bylinkami a jsou jednoduché