Gastroprůvodce Lukáš Hejlík má smysl pro kulturu slova i stolování
Dávno není pouhým hercem, Lukáš Hejlík v poslední době vešel ve věhlas zejména coby labužník a průvodce po zajímavých gastrozážitcích. Chuť dobrého jídla a vůni čerstvě upražené kávy patrně miluje stejně, jako literaturu, kterou ve svém LiStOVáNí scénicky načítá ve všech koutek své vlasti. Díky svým cestám navštívil nespočet českých, moravských i slezských podniků. A majitel každé restaurace, bistra nebo kavárny chce mít svůj podnik v jeho Gastromapě, kterou na svých cestách neustále doplňuje o nové informace a hodnocení.
Nechte se jím inspirovat. Chutě i cit pro stolování a estetiku Lukáše Hejlíka jsou vytříbené a je proto radno jim důvěřovat.
Související články
Náhodný recept Zobrazit více
Nejnovější recepty Více
Vepřové kotlety na zelenině a houbách
Přidáno před 1 hodinou
Sýrový chléb
Přidáno před 2 hodinami
Kuřecí závitky s mozzarellou a chřestem
Přidáno před 3 hodinami
Jablečný donut
Přidáno před 4 hodinami
Kuřecí čtvrtky se žampionovou omáčkou
Přidáno před 15 hodinami
Brambory zapečené s medvědím česnekem, sýrem a smetanou v remosce
Přidáno před 19 hodinami
Přečtěte si Zobrazit více
Víte, jak správně uspořádat kuchyň, aby se v ní dobře vařilo, a co je to kuchyňský trojúhelník?
Řezy Muzikál z Peče celá země: Recept na retro roládu se dvěma druhy krémů a čokoládovou polevou vás nadchne
Jak na perfektní domácí těstoviny? Klíčový je výběr mouky a tloušťka těsta