Suroviny
Nutriční hodnoty
Hodnoty jsou přibližné
Energie | 1 148 kJ / 274 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 8,01 g |
Tuky | 1,64 g |
Vláknina | 8,56 g |
Cholesterol | 0 mg |
Sodík | 24 mg |
Sůl | 0,00 g |
Sacharidy | 53,38 g |
Postup přípravy
Krok 1: Stehna osolíme a okořeníme. Všechnu zeleninu očistíme nakrájíme na větší kousky. V tlakovém hrnci rozehřejeme trochu oleje a maso zprudka opečeme ze všech stran.
Krok 2: Opečené maso vytáhneme. Přidáme kousek másla a vsypeme nejprve cibuli a česnek a po chvíli všechnu zeleninu. Chvíli restujeme, vložíme stehna, zbytek koření a vývar.
Krok 3: Vývaru by mělo být tak do 1/3 zeleniny, pustí dost svojí vody. Na maso položíme kousky másla. Hrnec uzavřeme a od doby, kdy začne syčet, vaříme 15-20 minut, podle velikosti stehen. Po této době necháme hrnec dojít a můžeme podávat.
Zveřejněno 4. 10. 2016
Moje poznámka
Přidat poznámkuMoje poznámka
Kuře z tlakáče
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/O0vG
Moje poznámka
Kuře z tlakáče
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/O0vG
Nejnovější recepty
Kuličky z mletého masa plněné rajčátky s bylinkovou polentou
Přidáno před 1 hodinou
Cuketová směs na cokoli
Přidáno před 6 hodinami
Broskvový páj s tvarohem
Přidáno před 8 hodinami
Krkovička v pivní marinádě
Přidáno 1. 7. 2025 13:00
Dort Oreo bez vajec
Přidáno 1. 7. 2025 09:58
Kuřecí yakitori
Přidáno 30. 6. 2025 21:11
Přečtěte si
Nejnovější články
Máte skvělý recept? Podělte se o něj!
Právě bylo uvařeno
Brambory zapečené s uzeným a cibulí
Elen0766 před 20 minutami
Bábovka Ing. Petr
Veronika834 před 1 hodinou
Tvarohovo-citrónová bábovka
Lendoulinecek před 1 hodinou
Bramborové noky (gnocchi) se smetanou a sušenými rajčaty
NikolaP před 3 hodinami
Kuřecí stehna po provensálsku
E. J. K. před 4 hodinami
Královské žampiony
Lenka1980 před 4 hodinami
Ovocné knedlíky z tvarohového těsta II
Linda 989 před 5 hodinami
Hlíva se žampiony na smetaně
Lenka1980 před 5 hodinami
Debrecínská hrachová polévka
Sally.K51 před 5 hodinami
Tématické fráze:
recepty z tlakáče,
svíčková z tlakace,
kure na paprice z tlakace,
brambory z tlakače
Suroviny:
stehno kuřecí,
brambory,
paprika,
rajče cherry,
cibule,
česnek,
chilli paprika čerstvá,
žampióny,
koření nové koření,
bobkový list,
vývar,
libeček,
koření grilovací,
sůl,
olej,
máslo
Komentáře (5)
No, a já si říkal, jaká že je autorka bosorka, když v Kuktovi dokáže vykouzlit takovou nádheru jako je na obrázku