Tatarkové kuře

Drůbeží maso Doba přípravy: 45-50 minut + odležení 2 názory

Drůbeží maso Doba přípravy: 45-50 minut + odležení 2 názory

Suroviny 2 porce

2 kuřecí čtvrtky
3 lžíce tatarské omáčky
1-2 lžíce zakysané smetany
1 lžíce pikantní hořčice
velká cibule
koření na kuře
sůl

Postup přípravy receptu

  1. Smícháme tatarku s hořčicí a smetanou. Omyté a osušené maso osolíme. Důkladně ho potřeme marinádou, přikryjeme a uložíme do chladna do druhého dne.

  2. Hodinku před pečením maso vytáhneme. Cibuli nakrájíme na kolečka. Čtvrtky předěláme i se zbytkem marinády do pekáčku s nakrájenou cibulí.

  3. Maso posypeme kořením, podlijeme trochou vody a přikryjeme. Takto pečeme cca 30 minut. Odkryjeme a dopečeme dalších 15-20 minut do křupava.

Komentáře k receptu Tatarkové kuře

Tématické fráze: tatarková marináda tatarkové kuře tatarkové kuřecím masem kuře z tatarko marináda na kuře z tatarky tatarske kure kuře v tatarske omacce marináda na kuře s tatarkou stamgastovo kure tatarkové kuřecího masa kuřecí v tatarkové marinádě marinada z tatarky kuřecí v marinádě z tatarky kuře v marinádě z tatarky tatarkové kuřecí maso recept na tatarkové kuře příprava kurete den pred pecenim pečené kuře potřene tatarskou omáčku