Suroviny
Porce: 4-5
Nutriční hodnoty
Hodnoty jsou přibližné
| Energie | 1 475 kJ / 353 kcal |
|---|---|
| Bílkoviny | 58,20 g |
| Tuky | 8,10 g |
| Vláknina | 0,00 g |
| Cholesterol | 924 mg |
| Sodík | 291 mg |
| Sůl | 0,90 g |
| Sacharidy | 11,70 g |
Postup přípravy
K tomu 2 decky červeného vínečka :-)
Zveřejněno 3. 3. 2010
Moje poznámka
Přidat poznámkuMoje poznámka
Vepřová játra ala Tatarák
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/K8Qn
Moje poznámka
Vepřová játra ala Tatarák
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/K8Qn
Nejnovější recepty
Štrůdl z pomazánkového másla s jablky
Přidáno před 7 hodinami
Speciální bramborový sálát
Přidáno před 7 hodinami
Kulajda se žampiony a ztraceným vejcem
Přidáno před 8 hodinami
Cookies s bílou a mléčnou čokoládou
Přidáno před 10 hodinami
Krémové těstoviny s kuřecím masem, žampiony a špenátem
Přidáno před 10 hodinami
Pudinkové řezy se smetanovým krémem
Přidáno před 12 hodinami
Přečtěte si
Nejnovější články
Máte skvělý recept? Podělte se o něj!
Právě bylo uvařeno
Kuře pečené s brambory ve vývaru
Kajkajak před 2 hodinami
Rychlá celerová polévka
MoniTom před 3 hodinami
Polévka z uzeného masa
Kajkajak před 3 hodinami
Katův šleh a bramboráčky
scorpioon01 před 4 hodinami
Výborné lasagne
1.Ditouche před 4 hodinami
Rychlá thajská kari polévka s krevetami
blazeklubos57 před 5 hodinami
Obrácená jablková roláda
MarieP před 5 hodinami
Polévka šup-šup
Loiza před 7 hodinami
Asijské kuřecí nudličky
Suumaa před 7 hodinami
Tématické fráze:
syrová játra,
tatarák z jater,
tatarak z veproveho,
vepřová játra na topince,
tatarák z veprove panenky,
vepřová játra na topinku,
syrová vepřová játra,
játrový tatarák,
vepřová játra,
vepřová játra syrová,
tatarák z vepřových jater,
tatarák z vepřové panenky recept,
jak udělat játra,
ta játra,
vepřova jatra na topinky,
syrove jatra,
recept na vepřová játra videorecept,
syrova veprova jatra recepty,
játra na topinku,
tatarák z hovězích jater
Suroviny:
játra vepřová,
sůl,
pepř,
majoránka,
česnek,
cibule,
topinka
Komentáře (18)
Svetlano,z drubežích jsem to ještě nezkoušela.ale zkusila bych to nejdřív z těch vepřových a pak bych prubla ty drůbeží...
Jen bych opravila "jatru, jatry ..." - ta játra mají pomnožné číslo.