Slavnostní řezy
Suroviny
Porce: 50-60 ks
Nutriční hodnoty
Energie | 27 034 kJ / 6 461 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 102,71 g |
Tuky | 336,64 g |
Vláknina | 18,40 g |
Cholesterol | 1,49 g |
Sodík | 374 mg |
Sůl | 0,82 g |
Sacharidy | 745,96 g |
Postup přípravy
Poznámka autorky receptu
Tento recept mám od kolegyně z práce asi 15 let.
Moje poznámka
Přidat poznámkuAlternativy k tomuto receptu Zobrazit více
Přečtěte si
Komentáře
6. 8. 2010 21:16
Ivanko,já je nechávám ve spíži a tam není moc chladno.Někdy udělám těsto ráno a večer upeču.Můžeš těsto dát do sáčku a druhý den válet,ale to už jde hůř,tak jsem to začala dělat takhle,můžeš si pláty napést i dopředu a třeba plnit krémem za pár dnůa díky za postřeh
6. 8. 2010 19:05
Vyzerajú skvele,len by som chcela pre istotu upresniť-Necháme odpočinúť do druhého čoho? Dňa? To znamená cez noc? A v chladničke? ďakujem,Evi
12. 3. 2010 23:48
Igno(ner)těsto není třené,suroviny se zahřívají jak jsem popisovala v receptu a tak to naskočí.díky všem za bodíky
12. 3. 2010 15:49
žloutkové řezy to jsou u nás, výýýýborné
12. 3. 2010 14:18
To těsto vypadá jako piškot nebo nějaké třené je docela dost vysoké
12. 3. 2010 14:12
Óó, ty vypadají skvěle!! Také miluji zákusky s citronovou polevou.6.
12. 3. 2010 13:16
Mňam
12. 3. 2010 10:23
Evi, luxusní zákusky!! Já zbožňuji zákusky s citronovou polevou a marmeládou, takže ode mne plusík!!
12. 3. 2010 09:48
vypqdá to dobře davam bodík
Moje poznámka
Náhodný recept Zobrazit více
Nejnovější recepty Více
Jablečný donut
Přidáno před 43 minutami
Kuřecí čtvrtky se žampionovou omáčkou
Přidáno před 11 hodinami
Brambory zapečené s medvědím česnekem, sýrem a smetanou v remosce
Přidáno před 15 hodinami
Pečený losos s parmazánem a rajčatovým ragú
Přidáno před 16 hodinami
Nepečené řezy “Nanaimo”
Přidáno před 16 hodinami
Chřest s holandskou omáčkou a opečenou šunkou
Přidáno před 16 hodinami
Právě bylo uvařeno:
Kuřecí čtvrtky se žampionovou omáčkou
Moanka uvařila před 4 hodinami
Smažená rýže s kuřecím masem jako z asijského bistra
JaninaZ. uvařila před 9 hodinami
Škvarkovníčky (škvarkové rohlíčky)
Tonja uvařila před 10 hodinami
Úžasně rychlá tvarohová buchta s povidlím, chuť jako koláče, hned hotová
Viera19@seznam.cz uvařil před 10 hodinami
Nadýchaný perník
Haninaa uvařil před 11 hodinami
Houbovo-pórkové vepřové maso
Elivet uvařil před 11 hodinami
Pečený losos s parmazánem a rajčatovým ragú
Moanka uvařila před 12 hodinami
Čokoládové muffiny bez mléka
Wanilor uvařila před 14 hodinami
Brownies I.
MarenkaKonvalinkova uvařila před 15 hodinami
Přečtěte si Zobrazit více
Otestovali jsme smažák ze syrečků i knedlík plněný sýrem: „Festival“ smaženého sýra rozhodně stojí za návštěvu
Wurstsalat: Pikantní německá salámová pochoutka může být i z točeňáku nebo českých špekáčků, nejlepší je k pivu
Sloní žrádlo je pikantní směs, skvělá k večeři nebo jako pomazánka na chlebíčky
Další recepty
Tématické fráze: slavnostní moučníky slavnostní zákusky slavnostní moučník top recepty na slavnostní moučníky slavnostni zakusek slavnostní moučníky recepty slavnostní moučníky recept zákusky a řezy recepty slavnostní zákusky recepty slavnostní recepty řezy a zakusky zákusky a řezy recepty na zákusky a řezy amoniové řezy slavnostní řez moučníky slavnostní slavnostnirezy třené řezy nejlepší slavnostní moučníky slavnostní moučník recept
Suroviny: mouka hladká, cukr krupice, vejce, med, mléko, máslo, soda jedlá, máslo, cukr vanilkový, mléko, pudink vanilkový, cukr moučkový, mandlové aroma, marmeláda, poleva citronová, rum
Slavnostní řezy
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/16Qo
9 názorů