Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu | Přejít k vyhledávání

Řezy amoniové.

Pro možnost hodnocení
se prosím přihlašte

16. 8. 2009 18:36

Suroviny

Porce: Řezů je plný plech,záleží na velikosti čtverečků.

Nutriční hodnoty

Energie31 549 kJ / 7 541 kcal
Bílkoviny147,25 g
Tuky342,18 g
Vláknina22,50 g
Cholesterol 1,22 g
Sodík 911 mg
Sůl2,14 g
Sacharidy956,74 g

Zobrazit více hodnot

Hodnoty jsou přibližné Více o hodnotách

Postup přípravy

Poznámka autorky receptu

Oblíbené řezy naši rodiny.

Moje poznámka

Přidat poznámku

Nahlásit chybu v receptu

Alternativy k tomuto receptu Zobrazit více

Načíst další

Komentáře

hosta

5. 2. 2016 15:04

Nadja: Máš pravdu, opravila jsem podle svého nejlepšího vědomí a svědomí;-):-)

Nadja

5. 2. 2016 14:42

:-( suroviny jsou naprosto nepřehledné - žádné rozdělení, které jsou na těsto, které na náplň, např. máslo a rum tam chybí vůbec, mléko a pudink - chybí množství,...... U pečení bych doplnila, že se upečou 4 placky.
Dobré by bylo popsat přípravu krému, nejen napsat suroviny.
:-// Začátečník si s tím neporadí - a to je škoda. :-//

Jaroslav231

3. 11. 2015 11:10

Polevu mícháme až je vše spojeno

AlenaC

2. 11. 2015 19:30

Prosím, upřesněte, jak se dělá ta poleva.

Olga Urvalkova

9. 9. 2015 08:07

Taky jsem kdysi dělala, neskutečně při pečení smrdí a jsou druhý den neskutečně dobré:-)).:yes:

Jaroslav

22. 11. 2012 08:54

S práškem do pečiva nemám vyzkoušeno, používám amonium neboli cukrářské droždí.

eva hubova

22. 11. 2012 07:20

Mira Love: amonium se dá nahradit jedlou sodou, nevím jestli by to s tím práškem do pečiva nebylo moc tvrdé a jestli by to tak naskočilo.

Mira Love

21. 11. 2012 22:11

hanahcotton:
Jaky je prosim pekne rozdil mezi vasim amoniem a kypricim praskem do peciva??? ... DEKUJI!:-K

Mira Love

21. 11. 2012 22:07

A musi tam to ammonium carbonate byt?, nemuzu pouzit kyprici prasek? Patram po nem tady na Floride a nemuzu nikde najit. Na internete se pise toto: Ammonium carbonate is used when crushed as a smelling salt. It can be crushed when needed in order to revive someone that has fainted. It is also known as "baker's ammonia" and was a forerunner to the more modern leavening agents baking soda and baking powder. Takze jestli to dobre chapu, ammonium se tady vyrabelo nekdy velmi davno, ted je nahrazeno kypricim praskem.:-O

hanahcotton

21. 4. 2011 12:43

:yes::yes::yes:konečně nějaký recept s amoniem...nedávno jsem ho koupila a teď ho mohu podle tohoto receptu použít ;-)

misza

21. 4. 2011 12:25

Nádherné řezy:-p:yes:

Irrena

20. 4. 2011 18:57

Řezy se mi moc líbí:yes:Cukrářské droždí- já vždy myslela že je to jedlá soda:-8

eva hubova

20. 4. 2011 11:55

:-p:-p:yes:+5

Gabina

1. 10. 2009 13:27

Přidávám odkaz na cukrářské droždí - amonium http://www.drostra.cz/?pid=2321&PN=Cukr%C3%A1%C5%9...

Hana

1. 10. 2009 10:38

amoniové řezy patří i k naší rodinné tradici.Přidám pouze jednu změnu.Placky naplňte pouze krémem a až vrchní placku potřete rybízovou zavařeninou a na to teprve cukrovou polevu...získáte trošku jiný efekt a jsou skvělé.

1 2

Přidat komentář

Přidat komentář

Moje poznámka

Každé ráno pro Vás vyberu osvědčené recepty a pošlu Vám je e-mailem. Vaše Marie

Přidejte se k více jak  100 000 odběratelům

Právě bylo uvařeno:

Další recepty

Tématické fráze: řezy s amoniem cukrářské kvasnice cukrářské amonium cukrářské droždí amonium recept cukrářské droždí amonium řezy z cukrářského droždí cukrářské droždí amonium recepty amonium řezy s cukrářským droždím amoniove cukrovi cukrářské droždí amonia řezy z cukrářských kvasnic cukrářské řezy amonium řezy amonium cukrářské droždí použití cukrářské droždí amonium recepty klášterské řezy cukrářské droždí recepty pečivo s amoniem

Suroviny: mouka hladká, cukr moučkový, tuk, vejce, mléko, amonium, mléko, pudink, cukr moučkový, máslo, rum, bílek, voda, cukr moučkový, marmeláda rybízová

TopRecepty.cz

Řezy amoniové.

Aktuální verzi receptu a video receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:

https://rcpt.cz/xvN9