Suroviny pro 12
12
Nutriční hodnoty
Hodnoty jsou přibližné
Energie | 17 022 kJ / 4 068 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 76,77 g |
Tuky | 130,47 g |
Vláknina | 15,00 g |
Cholesterol | 865 mg |
Sodík | 431 mg |
Sůl | 1,63 g |
Sacharidy | 639,29 g |
Postup přípravy
Zveřejněno 1. 5. 2010
Moje poznámka
Přidat poznámkuMoje poznámka
Fofr bublanina
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/k2qx
Moje poznámka
Fofr bublanina
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/k2qx
Nejnovější recepty
Vláčná mramorová bábovka
Přidáno před 8 hodinami
Vejce s dijonskou omáčkou s mrkvovými knedlíky
Přidáno před 9 hodinami
Mrkvové knedlíky s mozzarellou
Přidáno před 9 hodinami
Palačinky se špenátem
Přidáno před 19 hodinami
Vepřová plec na rajčatech, pórku a řapíkatém celeru
Přidáno 29. 4. 2025 20:01
Mrkvové muffiny se sladkým sýrovým krémem
Přidáno 29. 4. 2025 15:00
Články s tímto receptem
Přečtěte si
Nejnovější články
Máte skvělý recept? Podělte se o něj!
Právě bylo uvařeno
Vepřové maso ve vlastní šťávě
mifor před 11 hodinami
Čokoládová poleva (krém)
panilek před 11 hodinami
Výborná svíčková
Nikki60 před 12 hodinami
Kuskusový nákyp s tvarohem a jablky
TondaJ před 14 hodinami
Klasické české rohlíky
Vavrofka před 14 hodinami
Kuře pečené na mřížce
vaclavagregrova před 14 hodinami
Domácí krtkův dort
Rezinka26 před 15 hodinami
Cuketa v pikantním sýrovém těstíčku
vagundova před 16 hodinami
Smetanová pórková polévka
Fitulka před 16 hodinami
Brasírovaný hovězí krk (aneb i mistr kuchař se splete)
Renata Svetnov před 18 hodinami
Tématické fráze:
fofr dort ládi hrušky,
bublanina,
bublanina recept,
fofr,
bublanina s jahodama,
obycejna bublanina,
bublanina z rebarbory,
babičina bublanina,
recepty koláče a bublaniny,
recept na bublaninu,
fofr buchta,
fofr koláč s ovocem,
buchta s borůvkama,
bublan a s ovocem,
drobenkový koláč s borůvkama,
bublana recept,
bublanina podle ládi hrušky,
bublanina ze žmolenky,
koláče bublanina,
recepty ládi hrušky fofr dort
Suroviny:
mouka polohrubá,
cukr krupice,
mléko,
cukr vanilkový,
vejce,
prášek do pečiva,
máslo,
borůvky
Komentáře (20)
P.S. ještě možná radu pro začínající kuchařinky: pokud nechcete, aby ovoce ( v mém případě jahody ) propadlo až na samé dno