 
		
Fofr bublanina
Fofr bublanina opravdu dostojí svému jménu. Během pár minut máte koláč v troubě. Voní máslem a využijete na ni jakékoliv sezónní ovoce. V různých obměnách vám tak bude zdobit nejen sváteční stůl po celé léto.
Suroviny pro 1 plech
plech 30 × 40 cm
1plech
Nutriční hodnoty
Hodnoty jsou přibližné
| Energie | 17 022 kJ / 4 068 kcal | 
|---|---|
| Bílkoviny | 76,77 g | 
| Tuky | 130,47 g | 
| Vláknina | 15,00 g | 
| Cholesterol | 865 mg | 
| Sodík | 431 mg | 
| Sůl | 1,63 g | 
| Sacharidy | 639,29 g | 
Postup přípravy
	Krok 1: Mouku, cukr a máslo dáme do mísy a rukama uděláme drobenku. Odebereme hrnek drobenky a dáme stranou.
	Krok 2: Do zbytku přidáme mléko, vejce, prášek do pečiva a vymícháme hladké těsto.
	Krok 3: Těsto vlijeme na vymazaný plech, poklademe očištěným ovocem a nakonec dáme odebranou drobenku.
	Krok 4: Dáme péct do vyhřáté trouby na 170 °C po dobu 30 minut.
Zveřejněno 1. 5. 2010
Moje poznámka
Přidat poznámkuMoje poznámka
						 
					
Fofr bublanina
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/k2qx
Moje poznámka
					 
				
Fofr bublanina
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/k2qx
Nejnovější recepty
	
			 
	
Kuřecí čtvrtky na zelenině z horkovzdušné fritézy
Přidáno před 1 hodinou
	
			 
	
Restovaná vepřová játra, volská oka a zeleninový salát
Přidáno před 3 hodinami
	
			 
	
Pikantní čočková polévka se zeleninou
Přidáno před 4 hodinami
	
			 
	
Zapečený květák s nivou
Přidáno před 5 hodinami
	
			 
	
Nejlepší langoše
Přidáno před 5 hodinami
	
			 
	
Grilovaná dýně s vůní ořechů
Přidáno před 8 hodinami
Články s tímto receptem
Přečtěte si
	
			 
	
	
			 
	
	
			 
	
	
			 
	
	
			 
	
	
			 
	
	
			 
		
	
	
			 
		
	
Nejnovější články
	
			 
		
	
			 
		
	
			 
		
Máte skvělý recept? Podělte se o něj!
Právě bylo uvařeno
	
			 
	
	
Tvarohovo-jablková bábovka
Majavcelicka před 36 minutami
	
			 
	
Pečené maso a speciální cibulová omáčka
BinaSa před 1 hodinou
	
			 
	
	
Svíčková na smetaně
JohnyCipera před 4 hodinami
	
			 
	
	
Piškotový korpus
Mish_Ellie před 4 hodinami
	
			 
	
Smažené rybí filety s lehkým bramborovým salátem
TondaJ před 5 hodinami
	
			 
	
	
Buchta bez vajec
DenaS před 6 hodinami
	
			 
	
	
Mazanec
[email protected] před 7 hodinami
	
			 
	
Langoše z kyšky
Ivetafrankova před 8 hodinami
	
			 
	
	
Kuře à la husa
Alesik před 8 hodinami
	
			 
	
Dršťková polévka z předvařených drštěk
milan.pohy před 9 hodinami
						Tématické fráze:
						
							fofr dort ládi hrušky, 
						
						
							bublanina, 
						
						
							bublanina recept, 
						
						
							fofr, 
						
						
							bublanina s jahodama, 
						
						
							obycejna bublanina, 
						
						
							bublanina z rebarbory, 
						
						
							babičina bublanina, 
						
						
							recepty koláče a bublaniny, 
						
						
							recept na bublaninu, 
						
						
							fofr buchta, 
						
						
							fofr koláč s ovocem, 
						
						
							buchta s borůvkama, 
						
						
							bublan a s ovocem, 
						
						
							drobenkový koláč s borůvkama, 
						
						
							bublana recept, 
						
						
							bublanina podle ládi hrušky, 
						
						
							bublanina ze žmolenky, 
						
						
							koláče bublanina, 
						
						
							recepty ládi hrušky fofr dort
						
					
						Suroviny:
						
							mouka polohrubá, 
						
						
							cukr krupice, 
						
						
							mléko, 
						
						
							cukr vanilkový, 
						
						
							vejce, 
						
						
							kypřící prášek do pečiva, 
						
						
							máslo, 
						
						
							borůvky, 
						
						
							tuk
						
					
 
	 
 
 
 
 
 
 
			 Poslat na Messenger
					Poslat na Messenger
				 
 
 
 
	 
	 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
Komentáře (26)
P.S. ještě možná radu pro začínající kuchařinky: pokud nechcete, aby ovoce ( v mém případě jahody ) propadlo až na samé dno