Suroviny
Porce: asi 10-15 půllitrovych sklenic
Nutriční hodnoty
Hodnoty jsou přibližné
Energie | 16 868 kJ / 4 032 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 36,00 g |
Tuky | 208,40 g |
Vláknina | 92,00 g |
Cholesterol | 0 mg |
Sodík | 204 mg |
Sůl | 0,00 g |
Sacharidy | 474,00 g |
Postup přípravy
Zveřejněno 2. 5. 2010
Moje poznámka
Přidat poznámkuMoje poznámka
Fazolový salát k zavaření /sterilaci/
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/XQNk
Moje poznámka
Fazolový salát k zavaření /sterilaci/
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/XQNk
Nejnovější recepty
Treska v zeleninovém lůžku
Přidáno před 8 hodinami
Višnová pikantní omáčka k masu
Přidáno 24. 7. 2025 18:15:02
Sendvič „Vegetariánská bomba“
Přidáno 24. 7. 2025 16:04:57
Ciabatta bez hnětení
Přidáno 24. 7. 2025 14:59:44
Sendvič „Tuňákový sen“
Přidáno 24. 7. 2025 14:22:53
Sendvič s řízkem ve stylu české klasiky
Přidáno 24. 7. 2025 13:41:34
Přečtěte si
Nejnovější články
Máte skvělý recept? Podělte se o něj!
Právě bylo uvařeno
Voňavá kotleta paní Jany
Unomasch před 1 hodinou
Babiččiny blbouny
Jindra100 před 1 hodinou
Meruňkové řezy s tvarohem
Xilena před 2 hodinami
Recept na rychlé muffiny s kousky čokolády
Ninuš před 3 hodinami
Listový salát s teplým kuřecím masem a vejci
Dagemar před 4 hodinami
Jihočeská poctivá rybízová zmrzlina
kocourer před 4 hodinami
Cuketové řezy se zakysanou smetanou
pesmax před 5 hodinami
Višňový koláč s ořechy
alcerm před 5 hodinami
Cuketové karbanátky s gothajem a sýrem
vagundova před 6 hodinami
Mexická tortilla s kuřecím masem
Palenka před 7 hodinami
Tématické fráze:
salát z čerstvých fazolí,
sterilizace fazolových lusků,
sterilizace fazolek,
jak zavařit zelené fazolky,
zavaření zelených fazolek,
zavařené fazolové lusky,
sterilizace zelených fazolek,
jak zavařit fazole,
zavaření fazolek,
zavareni fazolovych lusku,
jak zavařit fazolky,
zaváření zeleniny,
fazolové lusky sterilizace,
zelené fazolky zavařené,
zelené fazolky-sterilizace,
sterilizace zelí recept,
fazolové lusky zavaření,
sterilizace zelených fazolí,
zelené fazolky sterilizace,
jak zavařit fazolové lusky
Suroviny:
rajče,
paprika čerstvá červená,
cibule,
olej,
fazole,
ocet,
cukr krystal,
koření
Komentáře (1)