Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu | Přejít k vyhledávání

Krkonošská krkovice

Ačkoliv se krkovička používá spíše na minutky a grilování, výborná je i pečená. Zkuste ji připravit podle našeho receptu, s lečem, sýrem a smetanou. Jako přílohu doporučujeme brambory, vařené nebo třeba šťouchané. Výborný oběd máte na stole téměř bez práce.

Hodnocení receptu je 5,0 (70×)

Pro možnost hodnocení
se prosím přihlašte

Doba přípravy 60 min Doba přípravy: 20 min Doba tepelné úpravy: 40 min

60 min (20 min příprava + 40 min tepelná úprava)

26. 6. 2010 11:52

Suroviny

Porce: 1 porce

Nutriční hodnoty

Energie1 138 kJ / 272 kcal
Bílkoviny23,03 g
Tuky15,05 g
Vláknina2,10 g
Cholesterol 60 mg
Sodík 1,42 g
Sůl3,55 g
Sacharidy10,07 g

Zobrazit více hodnot

Hodnoty jsou přibližné Více o hodnotách

Postup přípravy

Moje poznámka

Přidat poznámku

Nahlásit chybu v receptu

Alternativy k tomuto receptu Zobrazit více

Načíst další

Přečtěte si

Komentáře

JanaDorazinova JanaDorazinova

16. 1. 2016 22:04

vladimir ohalek:;-),

Inka

16. 1. 2016 22:03

děkuji nemá to chybu :-p:-D

vladimir ohalek

16. 1. 2016 20:56

vyzera to suprovo určite to najbližšie navarim diky

JanaDorazinova JanaDorazinova

16. 1. 2016 14:13

kustka: No joo, kdyby ten mrazák nebyl u nás pořád plný! :-D

kustka kustka

16. 1. 2016 12:23

Vypadá to mňamózně,dávám bod:yes: a ukládám do oblíbených:-p Domácí lečo si dělám sama-dávám ho do kelímků od Ramy-nezavářím a dávám rovnou do mrazáku.Je výborné.

JanaDorazinova JanaDorazinova

14. 1. 2016 16:54

Fanula:jasně, lečo domácí je super:-))

Fanula

14. 1. 2016 15:30

Jo,jo,jo,vypadá to dobře.Uvařím ,hned jak koupím krkovičku.Ale lečo udělám svoje.No šťochané brambory k tom né?Já k tomu taky třeba třešňovej kompot.Už se těším,moje Evička (manželka 54 roků spolu)ona je na maso.:-p:-p:-p.

JanaDorazinova JanaDorazinova

20. 12. 2015 00:21

ála:;-)

ála

19. 12. 2015 19:32

znám to jako tatranský řízek....je tam ještě šunka a je to fakt mnamka:-p

JanaDorazinova JanaDorazinova

13. 8. 2015 23:12

Eva Santová: No, mám k tomu pečené brambory, ale klidně i vařené by nevadily :-)

Eva Santová

13. 8. 2015 21:14

Dobrý den,mohu mít dotaz? Toto asi není ve formě omáčky tak jakou přílohu doporučujete,vařený brambory např.? Moc děkuji

JanaDorazinova JanaDorazinova

27. 8. 2014 12:57

Ludmila pavlíková :;-):-p

Ludmila pavlíková

27. 8. 2014 10:32

toto papáníčko je vynikajicí:-* :-* :-* :-* :-* :-*:-* :-* :-* :-* :-* :-*

mekkejla

5. 6. 2013 20:19

Jednoduchý a přitom naprosto vynikající recept! Je to již několikáté jídlo od paní Remkové, které jsme doma vyzkoušeli a ještě nikdy nezklamalo! :yes: Děkuji moc a těším se na další recepty! :-K :-p

JanaDorazinova JanaDorazinova

3. 3. 2013 13:30

zemoni: Dííky!!!:-))

1 2 3 4 5 6

Přidat komentář

Přidat komentář

Moje poznámka

Marie

Náhodný recept Zobrazit více

Nejnovější recepty Více

Právě bylo uvařeno:

Další recepty

Tématické fráze: krkovice recepty krkovice recepty z krkovice krkovice recept obed z krkovice krkonošská krkovička recepty krkovice recept na krkovici rychlé recepty z krkovičky krkonošské kotlety krkonošska kotleta rychlé recepty z krkovice krkovička recepty recept na krkovicku nové výborné recepty-krkovice rychlá krkovice rychlý oběd z krkovice recepty s krkovice výborné recepty z krkovičky recept krkovice

Suroviny: krkovice vepřová, lečo, sýr tvrdý, šlehačka, sůl, pepř, koření grilovací

TopRecepty.cz

Krkonošská krkovice

Aktuální verzi receptu včetně video receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:

https://rcpt.cz/ngm4