Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu | Přejít k vyhledávání

Krkovice v domácím leču s bramboráčky

Večeře nebo oběd, který dokonale zasytí, To je vepřová krkovice okořeněná čubricou, pečená v troubě se zeleninovým lečem. Domácí bramboráčky vonící majoránkou a česnekem jsou doslova ideální přílohou.

Hodnocení receptu je 5,0 (2×)

Pro možnost hodnocení
se prosím přihlašte

Doba přípravy 100 min Doba přípravy: 10 min Doba tepelné úpravy: 90 min

100 min (10 min příprava + 90 min tepelná úprava)

27. 2. 2022 09:37

Suroviny pro 2 porce

2 porce

Naše kuchařky
právě v prodeji

Do obchodu

Nutriční hodnoty

Energie4 465 kJ / 1 067 kcal
Bílkoviny42,62 g
Tuky19,32 g
Vláknina33,14 g
Cholesterol 523 mg
Sodík 2,17 g
Sůl5,23 g
Sacharidy167,47 g

Zobrazit více hodnot

Hodnoty jsou přibližné Více o hodnotách

Postup přípravy

Moje poznámka

Přidat poznámku

Nahlásit chybu v receptu

Alternativy k tomuto receptu Zobrazit více

Načíst další

Přečtěte si

Komentáře

Marie Svarcova Marie Svarcova

27. 2. 2022 17:22

RubyRom: :-)moc děkuji a přeji hezký večer :-K

RubyRom RubyRom

27. 2. 2022 17:08

Moc dobré jídlo:-K

Přidat komentář

Přidat komentář

Moje poznámka

Marie

Náhodný recept Zobrazit více

Další recepty

Suroviny: krkovice vepřová, sůl, pepř mletý, koření čubrica, sádlo, cibule, lečo, kečup sladký, vývar masový, brambory, česnek, mouka hladká, vejce, mléko, sůl, pepř mletý, majoránka sušená

TopRecepty.cz

Krkovice v domácím leču s bramboráčky

Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:

https://rcpt.cz/8PVL