

Kotleta z alobalu
Doba přípravy: 45 minut 4 porce Vepřové maso 6 názorů
Suroviny
- 4 plátky másla
- 4 plátky šunky
- 4 plátky tvrdého sýra
- 4 plátky vepřové kotlety
- 2 rajčata
- sůl dle chuti
Postup přípravy receptu
Vepřové kotlety zbavíme tučnějších okrajů, naklepeme je a mírně osolíme z obou stran. Takto připravené plátky přeložíme na alobal, položíme na ně plátek šunky, sýra, na kolečka nakrájené rajče a doprostřed slabý plátek másla Celé zabalíme do alobalu, okraje pevně přitiskneme, aby nám při pečení šťáva nevytekla, dáme na plech a vložíme do trouby vyhřáté na 200°C péct.
Maso je hotové asi po 30 minutách pečení, opatrně tedy plech vyndáme, alobal zvrchu rozřízneme (pozor ať se nespálíte) a plátek přendáme na talíř. Polijeme vypečenou šťávou, která se z masa vypekla a zůstala v alobalové kapse.
Pochutnali jste si? Sdílejte recept!
Sdílet na Facebooku Poslat emailem
Recept sdílelo již 19 kuchařů a kuchařek
Alternativy k tomuto receptu
Zobrazit další alternativyOhodnoťte recept: Kotleta z alobalu
-
Vynikajici recept ...... vzdycky jsem tohle zapekala na pekaci ...dnes jsem to zkusila zabalit do alobalu a je to jeste lepsi.....masicko se uplne rozplyva na jazyku ...... diky za recept a mate bodik.....urcite takhle budu pripravovat i nadale
-
Dneska jsem zkusila a recept měl úspěch
Určitě budu dělat častěji, je to opravdu mňamka...nemusím se vůbec o nic starat, jenom vložím do trouby a vytáhnu
přidávám bodík
-
jéééžíííš to už jsem dlouho nedělala
v sobotu realizuji
už se těším mňam -
Toto jídlo jsem strašně dlouho nevařila a tak nám kdysi chutnalo!
Díky z připomenutí. Brzy zopakuji
-
spagetka: Nic jiného napsat neumíte, je mi jasné, že to smažete, ale co takhle Bibinka, nevaří dle receptů a její fotky nejsou autentické. To nic, je to Vaše kámoška, kdo by se tím zaobíral, že
-
VYHLEDAVAČ!!!!