Suroviny
Nutriční hodnoty
Hodnoty jsou přibližné
Energie | 9 875 kJ / 2 360 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 39,48 g |
Tuky | 92,56 g |
Vláknina | 9,00 g |
Cholesterol | 514 mg |
Sodík | 350 mg |
Sůl | 0,21 g |
Sacharidy | 337,81 g |
Postup přípravy
Zveřejněno 3. 9. 2010
Moje poznámka
Přidat poznámkuMoje poznámka
Babiččin koláč
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/qZjD
Moje poznámka
Babiččin koláč
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/qZjD
Nejnovější recepty
Koláč s tvarohem a rybízem
Přidáno před 4 hodinami
Lečo v omeletě
Přidáno 3. 7. 2025 08:29
Jahodové nanuky se zakysanou smetanou
Přidáno 2. 7. 2025 19:13
Květák bez smažení
Přidáno 2. 7. 2025 16:46
Kuličky z mletého masa plněné rajčátky s bylinkovou polentou
Přidáno 2. 7. 2025 13:51
Cuketová směs na cokoli
Přidáno 2. 7. 2025 08:29
Přečtěte si
Nejnovější články
Máte skvělý recept? Podělte se o něj!
Právě bylo uvařeno
Utopenci alá pan Kaplan
helka před 2 minutami
Jogurtová buchta s třešněmi
novakovajanna před 28 minutami
Krupičková polévka
taleonka10 před 58 minutami
Hrnkový koláč se žmolenkou (litý)
KatkaZu před 1 hodinou
Kmínová polévka s cizrnou
TondaJ před 2 hodinami
Šťáva z květů černého bezu 2
Jindriskas před 3 hodinami
Bezé ořechová roláda se šlehačkou
Jandulka13 před 3 hodinami
Gnocchi s cuketou
veronika_straka před 3 hodinami
Květákové karbanátky
Valis před 4 hodinami
Domácí papardelle (nebo tagliatelle)
janatka před 4 hodinami
Tématické fráze:
koláče recepty,
babiccin kolac,
babiččiny koláče,
babičiny koláče,
babičin štrůdl,
babiččin meruňkový koláč,
babiccin svestkovy kolac,
babicin kolac,
švestkovy kolač na ruby,
babiččin jablečný koláč,
babičin švestkový koláč,
babiččin jablečný koláč na ruby,
meruňkový koláč s pudinkem babiččiny,
babičin merunkový koláč,
babičin mazanec,
babiččiny recepty merunkový koláč,
babiččiny kolače s jablky,
babiccin mazanec,
babicinykolace,
babičiny recepty koláče
Suroviny:
mouka polohrubá,
prášek do perníku,
cukr moučkový,
máslo,
med,
vejce,
mléko,
tuk,
zavařenina,
cukr
Komentáře (6)