Suroviny
Nutriční hodnoty
Hodnoty jsou přibližné
| Energie | 7 325 kJ / 1 751 kcal |
|---|---|
| Bílkoviny | 48,28 g |
| Tuky | 45,81 g |
| Vláknina | 9,00 g |
| Cholesterol | 268 mg |
| Sodík | 282 mg |
| Sůl | 0,99 g |
| Sacharidy | 281,85 g |
Postup přípravy
Zveřejněno 17. 10. 2010
Moje poznámka
Přidat poznámkuMoje poznámka
Rychlý závin babičky Máši - štrůdl
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/oygN
Moje poznámka
Rychlý závin babičky Máši - štrůdl
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/oygN
Nejnovější recepty
Chuťovky s kuřecím raráškem
Přidáno před 46 minutami
Uherské řezy z Jičínského salámu Pikant
Přidáno před 56 minutami
Datlové kuličky
Přidáno před 5 hodinami
Domácí datlová pasta
Přidáno před 6 hodinami
Rychlá a výborná majonéza z vařených vajec
Přidáno před 7 hodinami
Teplý fazolový salát s mrkví a kapustičkami
Přidáno před 7 hodinami
Přečtěte si
Máte skvělý recept? Podělte se o něj!
Právě bylo uvařeno
Nejlepší vaječný koňak
MarieBrozova před 23 minutami
Řezy s tvarohovým karamelem
Koffi před 42 minutami
Vánoční roládka
HelenkaKrizova před 1 hodinou
Bramborové šulánky s mákem
ZlataG před 2 hodinami
Vaječný koňak
Vigousek před 3 hodinami
Kynutý houskový knedlík 2
JitkaVyk před 3 hodinami
Tvarohová štola
Pavlina3 před 3 hodinami
Vepřové nudličky v pikantní omáčce s houbami a sýrem
Jan Nemec před 3 hodinami
Rychlé a snadné vepřové nudličky - fofr večeře
Trol60 před 4 hodinami
Pravý vepřový guláš
Sima1996 před 4 hodinami
Tématické fráze:
štrůdl recept,
štrůdl,
rychlý štrůdl,
recept strudl,
recept na štrůdl,
maso na kari,
rychlý závin,
recept na rychlý štrůdl,
maso v alobalu,
recepty štrůdl,
rychlí štrůdl,
recepty na štrudl,
moučník z jablek,
maso na medu,
rychly strůdl z jablek,
štrůdl rychlý,
rychly strudl recept,
zavin strudl,
záviny od babičky,
testo na strudl
Suroviny:
mouka hladká,
prášek do pečiva,
tuk,
cukr moučkový,
vejce,
mléko
Komentáře (14)
spagetka: já med nemám ráda, tak jsem to s ním nezkoušela. Pak písni, jak to chutnalo