Jahody v jahodách

cathleen Kuchařka:

Zavařeniny 5 názorů

59

Suroviny

Čerstvé jahody
cukr
Recept si zatím oblíbilo 9 kuchařů

Postup přípravy receptu

  1. Do sklenic naskládáme očištěné jahody, přidáme cukr, jak jste zvyklí (dávám 3, max. 3 a 1/2 velkých lžic) a celé to zalijeme rozmixovanýma jahodama horší kvality.

  2. Zavíčkujeme a zaváříme 50 minut při 100°C.

Poznámka

Používáme na mls, jako kompot a jako polotovar na jahodový koktejl, zmrzlinu nebo i jahodovou želatinu. A celé jahody jsou lepší (míň rozvařené a chutnější) než z klasického jahodového kompotu.

Přidat k oblíbeným Vytisknout recept


Pochutnali jste si? Sdílejte recept!

Sdílet na Facebooku Poslat emailem

Recept sdílelo již 101 kuchařů a kuchařek

Ohodnoťte recept: Jahody v jahodách

Přidat komentář

Tato webová stránka používá cookies pro vylepšení naších služeb. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte.

Zapomněl/a jsem heslo