Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu | Přejít k vyhledávání

Knedliky II

Pro možnost hodnocení
se prosím přihlašte

19. 4. 2008 21:08

Suroviny

Naše kuchařky
právě v prodeji

Do obchodu

Nutriční hodnoty

Energie7 158 kJ / 1 711 kcal
Bílkoviny49,95 g
Tuky28,11 g
Vláknina13,68 g
Cholesterol 12 mg
Sodík 4,89 g
Sůl12,20 g
Sacharidy307,68 g

Zobrazit více hodnot

Hodnoty jsou přibližné Více o hodnotách

Postup přípravy

Moje poznámka

Přidat poznámku

Nahlásit chybu v receptu

Alternativy k tomuto receptu Zobrazit více

Načíst další

Přečtěte si

Komentáře

janatka janatka

16. 4. 2014 11:49

:yes:Také vyzkoušeno a povedly se,vůbec vejce a housky nechybí!!Vařila jsem na páře 20 minut.

macinas

10. 6. 2012 13:47

výborné knedlíky.dnes jsem dělala kynutý knedlík poprve v životě a povedl se.na receptu jsem nic neměnila.všem moc chutnalo.dávám bodík:yes:;-)

noemi108

16. 10. 2011 16:31

Moc dobré knedlíky, dělala jsem těsto v pekárně s čerstvým i sušeným droždím a oboje byly dobré. :yes:

cathleen cathleen

2. 7. 2009 07:14

Recept mám dost podobný, proto nevkládám...
Dělám jen z vody, ne z mléka (připadají mi lehčí), bez vajíčka (není tam poznat), jen s olejem, a mouku míchám polohrubou a hrubou.:yes:
A bodíkuju!:-)

Merylas Merylas

1. 10. 2008 15:57

Moc dobré knedlíky :yes: Jemné a nadýchané. Vajíčko jsem nedávala, jen slunečnicový olej. Měla jsem dvě šišky a vařila jsem v páře 18 - 19 minut, ve velkém kastrolu na úplně rozevřeném pařáčku na knedlíky, který vždy potřu olejem. Po uvaření ihned propíchávám špejlí. Těsto zadělala domácí pekárna, droždí jsem jen rozdrobila nahoru. Opravdu :yes:

vybusna vybusna

12. 9. 2008 21:17

ano...nemala som cerstve drozdie a dala som susene....a bolo malo vykysnute...ale osm sa ponahlala tak som to dala na paru aj take..ked som to hadzala do vody, tak to nevadievalo...no idem prepisat v recepte susene na cerstve drozdie...na susene treba asi kysnutie dlhsie

tejaja tejaja

12. 9. 2008 17:50

Nie, to nebude tým, do cesta vždy dávam olej a 1 vajíčko. Pravdepodobne nebolo cesto dokysnuté a v teple začalo ďalej prudko kysnúť.

vybusna vybusna

12. 9. 2008 17:46

tak vloz....skusim.....ale aj tak by ma zaujimalo, ze preco praskli.....dodatocne som si uvedomila, ze som do cesta dala aj vajicka aj olej...zeby bolo cesto premastene?

tejaja tejaja

12. 9. 2008 17:44

Vybusna, vkladám recept na knedle ako ich robíme my, ale fotku nemám, najbližšie ich vyfotím , ale recept je dosť podrobný. Knedle mi nikdy neprasknú. Skús podľa neho urobiť, uvidíš. U nás sa knedle nikdy nerobia vo vode, ale v pare, rovnako ako buchty na pare.

vybusna vybusna

12. 9. 2008 17:29

Tak som zacala knedliky parit a nie varit vo vode. a uz 2x mi praskli....cim to je?

Přidat komentář

Přidat komentář

Moje poznámka

Edice Toprecepty.cz

Kuchařky a kalendář

Do obchodu

Každé ráno pro Vás vyberu osvědčené recepty a pošlu Vám je e‑mailem. Vaše Marie Marie

Přidejte se k více jak  100 000 odběratelům

Právě bylo uvařeno:

Další recepty

Tématické fráze: kynutá knedla domácí knedle domácí knedla knedle z domácí pekárny knedlíky z domácí pekárny prasklé knedlíky kynutá knedla recept knedle na paře prasklý knedlík parena knedla knedle z pekárny parená buchta parena knedla recept pařené knedle rebarborove knedliky knedle domaci pekarna praskly kynuty knedlik prasklé kynuté knedlíky knedla z domaci pekarny parene testo

Suroviny: mléko, olej olivový, mouka polohrubá, sůl, cukr, droždí čerstvé, mléko

TopRecepty.cz

Knedliky II

Aktuální verzi receptu a video receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:

https://rcpt.cz/jlz