Suroviny
Nutriční hodnoty
Hodnoty jsou přibližné
Energie | 7 158 kJ / 1 711 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 49,95 g |
Tuky | 28,11 g |
Vláknina | 13,68 g |
Cholesterol | 12 mg |
Sodík | 4,89 g |
Sůl | 12,20 g |
Sacharidy | 307,68 g |
Postup přípravy
Zveřejněno 19. 4. 2008
Moje poznámka
Přidat poznámkuMoje poznámka
Knedliky II
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/jlz
Moje poznámka
Knedliky II
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/jlz
Nejnovější recepty
Rychlé máslové sušenky
Přidáno před 3 hodinami
Červená řepa s fetou a rukolou
Přidáno před 4 hodinami
Vepřová krkovička se špenátem a červenou řepou
Přidáno před 6 hodinami
Husí játra na špeku s kedlubnou a žampiony (pro diabetiky typu 2)
Přidáno před 8 hodinami
Švýcarské rybí filé
Přidáno před 9 hodinami
Chia pohár s kakaem, zakysanou smetanou, tvarohem a ovocem (vhodné pro diabetiky typu 2)
Přidáno před 12 hodinami
Přečtěte si
Nejnovější články
Máte skvělý recept? Podělte se o něj!
Právě bylo uvařeno
Tvarůžková pomazánka z Brna
Neregistrovaný před 14 minutami
Pudingovo-smetanový koláč
Neregistrovaný před 40 minutami
Rybí filé s listovým špenátem
Neregistrovaný před 48 minutami
Čokoládové košíčky s tvarohovo-pudinkovým krémem a jahodami
Neregistrovaný před 51 minutami
Tvarohová pomazánka z červené řepy
Neregistrovaný před 53 minutami
Nebeské tvarohové řezy
Neregistrovaný před 54 minutami
Vepřové maso v kedlubnách
Neregistrovaný před 57 minutami
Mufiny z jablečného těsta
Neregistrovaný před 1 hodinou
Krůtí stehno podle mne
Neregistrovaný před 1 hodinou
Nadýchaný hrnečkový perník
Neregistrovaný před 1 hodinou
Tématické fráze:
kynutá knedla,
domácí knedle,
domácí knedla,
knedle z domácí pekárny,
knedlíky z domácí pekárny,
prasklé knedlíky,
kynutá knedla recept,
knedle na paře,
prasklý knedlík,
parena knedla,
knedle z pekárny,
parená buchta,
parena knedla recept,
pařené knedle,
rebarborove knedliky,
knedle domaci pekarna,
praskly kynuty knedlik,
prasklé kynuté knedlíky,
knedla z domaci pekarny,
parene testo
Suroviny:
mléko,
olej olivový,
mouka polohrubá,
sůl,
cukr,
droždí čerstvé,
mléko
Komentáře (10)