Suroviny
Nutriční hodnoty
Hodnoty jsou přibližné
| Energie | 7 167 kJ / 1 713 kcal |
|---|---|
| Bílkoviny | 71,42 g |
| Tuky | 120,80 g |
| Vláknina | 10,40 g |
| Cholesterol | 153 mg |
| Sodík | 2,69 g |
| Sůl | 7,00 g |
| Sacharidy | 79,80 g |
Postup přípravy
Zveřejněno 7. 12. 2010
Moje poznámka
Přidat poznámkuMoje poznámka
Brambory plněné brynzou
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/19Go
Moje poznámka
Brambory plněné brynzou
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/19Go
Nejnovější recepty
Grinchův elixír
Přidáno před 7 hodinami
Mleté karbanátky z horkovzdušné fritézy
Přidáno před 10 hodinami
Fíkové kostky
Přidáno před 10 hodinami
Kuřecí prsa ve slanině a nízkosacharidový salát (vhodné pro diabetiky)
Přidáno před 11 hodinami
Salát Emerald
Přidáno před 13 hodinami
Kuličky kumquat
Přidáno před 13 hodinami
Články s tímto receptem
Přečtěte si
Nejnovější články
Máte skvělý recept? Podělte se o něj!
Právě bylo uvařeno
Kapří hranolky
loing před 2 hodinami
Medvědí tlapky
hoopoo před 2 hodinami
Čokoládová poleva z kakaa
Eva11 před 2 hodinami
Banánky ze strojku
Vilik před 2 hodinami
Kokosová vosí hnízda
Evculina84 před 3 hodinami
Těstovinový salát Vltavín
Jan Nemec před 3 hodinami
Nejlepší marokánky
Petruse2503 před 4 hodinami
Nejlepší vaječný koňak
jana.r před 4 hodinami
Svíčková na smetaně
Sirael před 5 hodinami
Konfitovaná hovězí líčka
JanSmola před 5 hodinami
Tématické fráze:
plněné brambory,
recepty s brynzou,
brambory s brynzou,
brambory plněné brynzou,
plněná brambora,
pečené brambory s brynzou,
plněné papriky brynzou,
brambory plnene,
plněný brambor,
brambory,
mail konstans.com.pl loc:cz,
top recepty s brynzy,
brambory plněné bryndzou,
papriky plněné brynzou,
mail konstans-papier.com.pl loc:cz,
zemiaky plnene brynzou,
brambory recepty,
brynza recepty,
recepty plněné brambory,
plněné brambory recept
Suroviny:
brambory,
kapie červená sterilovaná,
slanina uzená,
brynza,
paprika sušená sladká,
pórek,
ocet vinný bílý,
olej,
voda,
sůl,
pepř,
cukr
Komentáře (18)
V bryndzi sú premnožené probiotiká, v bryndzi je vyše 20 druhov prospešných mikroorganizmov, kým probiotický jogurt ich má iba 1 - 2 druhy.
Má výborné účinky pri prevencii rakoviny hrubého čreva, zvyšuje imunitu.
Má antisklerotické účinky...a mnoho vápnika , atď. Preto sa radí medzi funkčné potraviny, teda také potraviny, ktoré výrazne ovplyvňujú pri pravidelnej konzumácii zdravie.
K.Radul, dietní to nebude, brynza má 40-50% tuku v sušině a o slanině raději nemluvit