

Rajčata plněná brynzou
Suroviny
- 6 rajčat
- 1 cibule
- 12 ks hroznů
- 150 g brynzy
- 1 malý bílý jogurt
- pažitka
Postup přípravy receptu
Z paradajok odrežeme vŕšok a lyžičkou vyberieme vnútro.
Do misky posekáme malý zväzok pažitky, nadrobno nakrájanú cibuľu, hrozno, bryndzu.
Primiešame biely jogurt.
Všetko dobre zmiešame.
Takto pripravenou zmesou plníme pripravené polovice rajčín.
Sdílejte recept s přáteli
Alternativy k tomuto receptu
Komentáře k receptu Rajčata plněná brynzou
-
No, víš Terezko, umět to tak nazdobit, jako ty...hned bych měla nádherný stůl třeba na Vánoce, ale jsem děsné tele...
-
měla jsem tu jen zbytek bryndzy, tak akorát na ty dvě větší rajčata, místo jogurtu jsem dala zakysanku (měla jsem jí načatou). Byl to doslova labužnický zážitek, těším se, až si je zase někdy připravím
(a hlavně ve větším množství
), škoda, že můžu poslat jen jednoho bodíka