Rajčata plněná brynzou

tejaja Kuchařka: tejaja

Studená kuchyně 2 názory

Suroviny

6 rajčat
1 cibule
12 ks hroznů
150 g brynzy
1 malý bílý jogurt
pažitka
Recept si zatím oblíbilo 11 kuchařů

Postup přípravy receptu

  1. Z paradajok odrežeme vŕšok a lyžičkou vyberieme vnútro.

  2. Do misky posekáme malý zväzok pažitky, nadrobno nakrájanú cibuľu, hrozno, bryndzu.

  3. Primiešame biely jogurt.

  4. Všetko dobre zmiešame.

  5. Takto pripravenou zmesou plníme pripravené polovice rajčín.

Přidat k oblíbeným Vytisknout recept


Pochutnali jste si? Sdílejte recept!

Poslat emailem

Recept sdíleli již 2 kuchaři a kuchařky

Ohodnoťte recept: Rajčata plněná brynzou

  • JanaDorazinova JanaDorazinova

    No, víš Terezko, umět to tak nazdobit, jako ty...hned bych měla nádherný stůl třeba na Vánoce, ale jsem děsné tele...:-(:yes::yes::yes:

    Odpovědět

  • Marta Marta

    měla jsem tu jen zbytek bryndzy, tak akorát na ty dvě větší rajčata, místo jogurtu jsem dala zakysanku (měla jsem jí načatou). Byl to doslova labužnický zážitek, těším se, až si je zase někdy připravím:-p (a hlavně ve větším množství :-D), škoda, že můžu poslat jen jednoho bodíka :yes:

    Odpovědět

Tématické fráze: rajče zážitky na jednom místě plnene rajcata rajče fotky rajčata s bryndzou cuketa plněná bryndzou jak nazdobit rajče rajčata bryndza studená kuchyně plněná rajčata plněná rajčata plnena rajcata sunkovou penou recepty z brynzy plnena rajčata s bryndzou prajčata plněná bryndzou recept jak nazdobyt rajce rajčatový salát s brynzou rajcata s brinzou plněné rajče jak nazdobit plněná rajčata na studeno recepty hrozno zapečený brambory s rajčaty a brynzou

Zapomněl/a jsem heslo