Rajčata plněná brynzou

tejaja Kuchařka:

Studená kuchyně 2 názory

511

Suroviny

6 rajčat
1 cibule
12 ks hroznů
150 g brynzy
1 malý bílý jogurt
pažitka
Recept si zatím oblíbilo 11 kuchařů

Postup přípravy receptu

  1. Z paradajok odrežeme vŕšok a lyžičkou vyberieme vnútro.

  2. Do misky posekáme malý zväzok pažitky, nadrobno nakrájanú cibuľu, hrozno, bryndzu.

  3. Primiešame biely jogurt.

  4. Všetko dobre zmiešame.

  5. Takto pripravenou zmesou plníme pripravené polovice rajčín.

Přidat k oblíbeným Vytisknout recept


Pochutnali jste si? Sdílejte recept!

Sdílet na Facebooku Poslat emailem

Recept sdílelo již 7 kuchařů a kuchařek

Ohodnoťte recept: Rajčata plněná brynzou

  • Jana Remkova Jana Remkova

    No, víš Terezko, umět to tak nazdobit, jako ty...hned bych měla nádherný stůl třeba na Vánoce, ale jsem děsné tele...:-(:yes::yes::yes:

    Odpovědět

  • Marta Marta

    měla jsem tu jen zbytek bryndzy, tak akorát na ty dvě větší rajčata, místo jogurtu jsem dala zakysanku (měla jsem jí načatou). Byl to doslova labužnický zážitek, těším se, až si je zase někdy připravím:-p (a hlavně ve větším množství :-D), škoda, že můžu poslat jen jednoho bodíka :yes:

    Odpovědět

Přidat komentář

Tato webová stránka používá cookies pro vylepšení naších služeb. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte.

Zapomněl/a jsem heslo