Postup přípravy
Krok 1: Bagetu nakrájíme na kolečka, potřeme pepřovým máslem a ozdobíme plátkem tvrdého sýra.
Krok 2: Okurku oloupeme a nakrájíme na plátky, abychom do ní mohli zabalit koktejlové párečky.
Zveřejněno 13. 12. 2010
Moje poznámka
Přidat poznámkuMoje poznámka
Silvestrovský koktejl chuťovky
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/5WAA
Moje poznámka
Silvestrovský koktejl chuťovky
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/5WAA
Nejnovější recepty
Plátky krkovičky dušené v pikantní omáčce
Přidáno před 3 hodinami
Rebarborová bublanina s kokosem
Přidáno před 3 hodinami
Filety ze pstruha s rajčaty
Přidáno před 5 hodinami
Plněné bagetky s míchanými vajíčky
Přidáno před 10 hodinami
Kuřecí maso na paprice pro diabetiky bez mouky
Přidáno 18. 5. 2025 16:14
Plněná kuřecí prsa s hráškem ( vhodné pro diabetiky)
Přidáno 18. 5. 2025 15:26
Přečtěte si
Nejnovější články
Máte skvělý recept? Podělte se o něj!
Právě bylo uvařeno
Chřest (nejen) s vejcem
Eva z HK před 1 hodinou
Salát z pekingského zelí s balkánským sýrem
Eva z HK před 1 hodinou
Špíz s americkými brambory
Vrchotka15 před 2 hodinami
Guadeloupský kuřecí salát
Antonausprag před 3 hodinami
Gnocchi s kuřecím masem a špenátem
Ivet88 před 4 hodinami
Frankfurtská jemná polévka
AnnaP4 před 4 hodinami
Výborné lasagne
Papucel před 4 hodinami
Mleté na způsob hašé
Neposlusna před 4 hodinami
Nadýchaný hrnečkový perník
Lucinka85 před 5 hodinami
Boloňské špagety s mletým masem podle Petry
kamilkamil před 5 hodinami
Tématické fráze:
silvestrovské recepty,
studená kuchyně recepty,
koktejly recepty,
studené chuťovky,
recepty studená kuchyně,
lehké recepty na silvestra,
lehké chuťovky,
silvestovské chuťovky,
recepty na chuťovky,
top koktejly,
silvesrovské chuťovky,
recepty studené kuchyně,
sylvestrovske chutovky,
chuťovky,
chuťovky studená kuchyně recepty,
koktejlove parecky,
chutovky studená kuchyně,
chutovky bagety,
silvestovske koktejly,
silvestrovké chutovky
Suroviny:
párky koktejl,
bageta,
sýr tvrdý,
máslo pepřové
Komentáře (9)