Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu | Přejít k vyhledávání

Pizza tyčky (twister)

Pro možnost hodnocení
se prosím přihlašte

30. 9. 2020 16:33

Suroviny

Nutriční hodnoty

Energie6 824 kJ / 1 631 kcal
Bílkoviny56,33 g
Tuky46,20 g
Vláknina10,20 g
Cholesterol 60 mg
Sodík 1,40 g
Sůl3,43 g
Sacharidy242,39 g

Zobrazit více hodnot

Hodnoty jsou přibližné Více o hodnotách

Postup přípravy

  1. Tento recept vznikl ve spolupráci se . Online tam nakoupíte farmářské potraviny, čímž podpoříte lokální farmáře a výrobce a vychutnáte si opravdové jídlo.

Poznámka autorky receptu

Zdroj: Pekárnománie -> http://www.pekarnomanie.cz nebo v knize Hrátky s těstem.

Moje poznámka

Přidat poznámku

Nahlásit chybu v receptu

Alternativy k tomuto receptu Zobrazit více

Načíst další

Komentáře

Jaromira18

14. 11. 2020 19:59

:yes:Musí to být dobré s takového těsta peču picu.:-K:-K

gustavo.woltmann

17. 10. 2020 14:42

Naprosto skvělé! Vynikající! Fascinující! Opravdu lahůdka :D Poprvé co jsem dělal pizza rolky a myslel jsem si že to bude skandál a nakonec byly vyborné. Šel jsem krok za krokem podle receptu a nemohu se nabažit opravdu doporučuji i pro začátečníky!
Gustavo Woltmann

Eja57

1. 10. 2020 20:06

cathleen: nic nemaž:-!

cathleen

1. 10. 2020 08:45

casino: přidám :-) ono se to bude i lépe hledat, podle twisteru.

casino

1. 10. 2020 08:42

"Pizza tyčky"
...a aby se to odlišilo od běžných placatých tyček a každému bylo zřejmé wcg, tak bych do názvu zakomponoval slůvko "twister" :-K

cathleen

1. 10. 2020 08:11

Eja57: jak píše magdalenka <3 Navíc jsou ta fota posbíraná z několikerého pečení a na výsledném fotu jsou tyčky poměrně utáhnuté :-8 Pokud myslíš, že bude fotka neupečených tyček na plechu lidi mást, tak ji ráda smáznu ;-)

magdalenka

1. 10. 2020 08:06

Eja57: ja by som povedala, že cesto necháme mierne nakysnúť prvýkrát a na plechu tyčky tiež - len kým sa zohreje rúra...aby to nebolo "peříčko". Zvonka chrumkavé, vnútri ale mäkké.

Eja57

30. 9. 2020 20:44

Cat, zkoumám fotky a něčemu nerozumím...čekala bych, že když smotám vrtulky, tak že po vykynutí a upečení bude těsto vystupovat a jen v mezerách bude vidět náplň...podle fotek mi připadá, že skoro nenakynulo - což je u Tebe nemožné...já bych asi "motala" volněji abych dala těstu trochu prostoru...chápu, že to mají být tyčky...dobré to bude, to určitě, ale možná ne úplně chápu, že kynuté těsto vypadá prostě nenakynutě - asi je to účel, ale zajímá mě to...:-*

ivulinka

30. 9. 2020 17:31

Hned bych si sáhla...:-D:-D:-D

Přidat komentář

Přidat komentář

Moje poznámka

Každé ráno pro Vás vyberu osvědčené recepty a pošlu Vám je e-mailem. Vaše Marie

Přidejte se k více jak  100 000 odběratelům

Právě bylo uvařeno:

Další recepty

Suroviny: voda, olej olivový, mouka hladká, cukr, sůl, droždí čerstvé, šunka, sýr nastrouhaný, kečup sladký, česnek, koření oregáno

TopRecepty.cz

Pizza tyčky (twister)

Aktuální verzi receptu a video receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:

https://rcpt.cz/kqzx