Suroviny pro 5
5
Nutriční hodnoty
Hodnoty jsou přibližné
Energie | 4 350 kJ / 1 040 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 175,20 g |
Tuky | 9,11 g |
Vláknina | 30,53 g |
Cholesterol | 385 mg |
Sodík | 568 mg |
Sůl | 1,23 g |
Sacharidy | 50,90 g |
Postup přípravy
Zveřejněno 26. 1. 2011
Moje poznámka
Přidat poznámkuMoje poznámka
"Česká" čína
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/49o2
Moje poznámka
"Česká" čína
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/49o2
Nejnovější recepty
Rychlý koláč s tvarohem a jahodami
Přidáno před 11 hodinami
Tvarohová zmrzlina s mangem
Přidáno před 14 hodinami
Konzumní kmínový chléb
Přidáno před 16 hodinami
Jahodový džem s rebarborou
Přidáno 28. 5. 2025 18:00
Zeleninový salát – co lednice nabízí
Přidáno 28. 5. 2025 17:30
Chuťovky s ochuceným sýrem
Přidáno 28. 5. 2025 17:17
Přečtěte si
Nejnovější články
Máte skvělý recept? Podělte se o něj!
Právě bylo uvařeno
Žampionovo-bramborová polévka
xSarka před 2 hodinami
Čokoládovo-jablečný moučník
xSarka před 2 hodinami
Staročeské plátky podlévané pivem
hifiklub před 5 hodinami
Čokoládové muffiny bez mléka
Scarlet2 před 7 hodinami
Krémová pórková polévka
Kajkajak před 10 hodinami
Moučník s tvarohem a jahodou
Kakoska před 10 hodinami
Babiččiny škvarkové placky
danielle72 před 10 hodinami
Opravdu křupavé vafle
karel.prchlik2 před 10 hodinami
Jahodový nápoj
iveta.kroul před 10 hodinami
Bublanina - nadýchaná - s jakýmkoli ovocem
Ketynna před 11 hodinami
Tématické fráze:
ceska cina,
čína recept,
česká čína recept,
recepty čína,
čína recepty,
recept na činu,
recept čína,
cina po cesku recept,
recept na českou čínu,
recepty na činu,
recept česká čína,
jednoduchý recept na čínu,
original čína recept,
jak uvařit čínu,
české recepty,
recepty-čína,
čína,
česká čína recepty,
originál recept na čínu,
recepty ceska cina
Suroviny:
prsa kuřecí,
zelí bílé,
mrkev,
paprika čerstvá červená,
rýže,
paprika čerstvá zelená,
rajče cherry,
cibulka jarní,
česnek,
sůl,
pepř,
omáčka sojová,
olej,
koření čína
Komentáře (6)
(jediné co jsem měla jinak je, že jsem použila vepřové maso místo kuřecího, protože jsem ho měla již koupené a potřebovala jsem ho upotřebit a dále místo klasického bílého zelí, zelí čínské (pekingské) - manžela jsem totiž poslala pro suroviny na nákup a toto zelí si vydedukoval z toho, že dělám přeci "čínu"