Suroviny pro 5
5
Nutriční hodnoty
Hodnoty jsou přibližné
Energie | 4 350 kJ / 1 040 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 175,20 g |
Tuky | 9,11 g |
Vláknina | 30,53 g |
Cholesterol | 385 mg |
Sodík | 568 mg |
Sůl | 1,23 g |
Sacharidy | 50,90 g |
Postup přípravy
Zveřejněno 26. 1. 2011
Moje poznámka
Přidat poznámkuMoje poznámka
"Česká" čína
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/49o2
Moje poznámka
"Česká" čína
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/49o2
Nejnovější recepty
Čočkový chléb se sýrem (vhodné pro diabetiky)
Přidáno před 5 hodinami
Koláč s rebarborou
Přidáno před 5 hodinami
Vícezrnné kaiserky
Přidáno před 10 hodinami
Restovaný chřest se žampiony
Přidáno před 12 hodinami
Jahodový koktejl podle ČSN
Přidáno před 13 hodinami
Nudličky vepřových jater v pikantní omáčce
Přidáno před 16 hodinami
Přečtěte si
Nejnovější články
Máte skvělý recept? Podělte se o něj!
Právě bylo uvařeno
Hovězí nudličky po sečuánsku podle čínského kuchaře
Vašek před 1 hodinou
Rychlý tvarohový koláč z drobenky s ovocem
Miluska56 před 4 hodinami
Vepřové výpečky II
Nic_olS před 4 hodinami
Segedínský guláš
Nic_olS před 5 hodinami
Koláčky s tvarohem a meruňkami
Nic_olS před 5 hodinami
Mokrá kokosová buchta
Nic_olS před 5 hodinami
Cuketový perník
Nic_olS před 5 hodinami
Šopák
MarinetteQueen3 před 5 hodinami
Bábovka ze zbylých bílků
Mamaliska před 6 hodinami
Nekynuté šátečky
Janavrbicka před 7 hodinami
Tématické fráze:
ceska cina,
čína recept,
česká čína recept,
recepty čína,
čína recepty,
recept na činu,
recept čína,
cina po cesku recept,
recept na českou čínu,
recepty na činu,
recept česká čína,
jednoduchý recept na čínu,
original čína recept,
jak uvařit čínu,
české recepty,
recepty-čína,
čína,
česká čína recepty,
originál recept na čínu,
recepty ceska cina
Suroviny:
prsa kuřecí,
zelí bílé,
mrkev,
paprika čerstvá červená,
rýže,
paprika čerstvá zelená,
rajče cherry,
cibulka jarní,
česnek,
sůl,
pepř,
omáčka sojová,
olej,
koření čína
Komentáře (6)
(jediné co jsem měla jinak je, že jsem použila vepřové maso místo kuřecího, protože jsem ho měla již koupené a potřebovala jsem ho upotřebit a dále místo klasického bílého zelí, zelí čínské (pekingské) - manžela jsem totiž poslala pro suroviny na nákup a toto zelí si vydedukoval z toho, že dělám přeci "čínu"