Postup přípravy
Krok 1: Křen nastrouháme, smícháme v kastrůlku s ostatními surovinami a svaříme do zhoustnutí. Trvá to jen chvilku.
Krok 2: Nalijeme do skleniček a uzavřeme. Nezavařujeme. Zhoustne to jako marmeláda, je to světle žluté barvy. Hodí se to výborně k pečenému masu.
Zveřejněno 30. 1. 2011
Moje poznámka
Přidat poznámkuMoje poznámka
Křenové želé
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/gkol
Moje poznámka
Křenové želé
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/gkol
Nejnovější recepty
Jahodový jogurt
Přidáno před 6 hodinami
Lotus poháry s ovocem
Přidáno před 13 hodinami
Rýže s brokolicí, kapií, žampiony a kukuřicí
Přidáno před 18 hodinami
Bramborové chipsy z HF
Přidáno před 21 hodinami
Grilovací marináda s polotmavým pivem
Přidáno 12. 6. 2025 21:11
Kachní játra s uzeným bůčkem na bílém víně
Přidáno 12. 6. 2025 21:06
Přečtěte si
Nejnovější články
Máte skvělý recept? Podělte se o něj!
Právě bylo uvařeno
Jednoduchý (ovocný) broskvový koláč s medem
La Bete před 19 minutami
Jahodové smoothie
Valis před 7 hodinami
Jihočeský kynutý koláč
Vlasti80 před 7 hodinami
Plněná kuřecí prsa se šťouchaným smetanovým bramborem
Moanka před 7 hodinami
Hrníčkový ovocný koláč
Papucel před 9 hodinami
Domácí okurková a jahodová šťáva
TotalMudla před 9 hodinami
Ražniči v pomalém hrnci
radekfiala před 10 hodinami
Borůvkový táč
Eviip před 10 hodinami
Kuřecí v rajčatovo česnekové omáčce s krupicovými nočky
Jan Nemec před 13 hodinami
Modelovací hmota (falešný marcipán) dobrý na tvoření figurek
HanaS92 před 14 hodinami
Tématické fráze:
jak zavařit křen,
zavaření křenu,
jablečný mošt s křenem,
zavařený křen,
křenové želé,
zavaření jablečného moštu,
zavareny kren s jablky,
křen,
mošt s křenem,
křen recepty,
jak zavařit mošt,
křen zavaření,
zaváření křen,
zavaření moštu,
zavaření křene,
sterilace moštu,
zavařit křen,
jak zavařit křen s jablky,
recept na zavaření křenu,
jak zavařit křen recept
Suroviny:
křen strouhaný,
cukr želírovací,
ocet jablečný,
džus jablečný
Komentáře (20)