Křenové želé
Postup přípravy
Poznámka autorky receptu
Vozím to každoročně k pečenému pašíku. Vypadá to zvláštně, ale je to fakt dobré.
recept je z časopisu Apetit
Moje poznámka
Přidat poznámkuAlternativy k tomuto receptu Zobrazit více
Přečtěte si
Komentáře
11. 5. 2012 06:51
spagetka:používám džus,už jsem to opravila
10. 5. 2012 20:52
mimosa:Pavli, ale to je džus, ne mošt, tedy šťáva ne?
10. 5. 2012 20:51
spagetka:používám jablečný mošt,takový ten skoročirý bez dřeně,je tam na fotce
10. 5. 2012 18:49
hosta:Pavla se určitě oozve, ale já si myslím, že ten křen a ocet dostatečně konzervuje
10. 5. 2012 18:37
a co do toho křenu? štávu sterilizuji, když zavařuju krouhaná jablka na štrudl, vymačkaná, takže mám nejdřív štávu a pak mošt . a l e c o d o t o h o k ř e n u
10. 5. 2012 18:27
hosta: šťáva a mošt není jedno a to samé Šťávu uděláš běžným vylisováním ale taky dřív vypít, mošt musí projít sterilací a dýl vydrží
10. 5. 2012 18:22
Jablečnou štávou myslíš jablečný mošt? nebo vymačkanou štávu z jablek (což je vlastně totéž)
26. 3. 2011 06:19
To musí být dobrý a docela zvláštní, Pošlu syna na zahradu pro křen a vyzkouším, aspoň jednu skleničku.
24. 3. 2011 23:56
Jůůůů, to je nápadUloženo
24. 3. 2011 20:06
To zkusím, netradiční, ale hezké.
24. 3. 2011 11:12
konečně jsem sehnala želírovací cukr,hált nebyla sezóna,tak ho nikde neměli.
31. 1. 2011 08:08
Opravdu zvláštní recept, ale ráda vyzkouším
30. 1. 2011 20:39
30. 1. 2011 20:34
Pavli, to by mne vůbec nenapadlo, ale to není nic zvláštního, mne nenapadne spousta věcí!
30. 1. 2011 20:30
+5
Moje poznámka
Náhodný recept Zobrazit více
Nejnovější recepty Více
Pivní bůček na způsob rillettes
Přidáno před 7 hodinami
Cupcake s mandarinkami zdobené krémem
Přidáno před 12 hodinami
Bleskové rohlíky
Přidáno před 14 hodinami
Zapečené těstoviny s rajčatovou omáčkou
Přidáno 4. 5. 2024 17:16
Sendvič z vaječné omelety
Přidáno 4. 5. 2024 10:40
Miniroládky s tuňákovou náplní
Přidáno 4. 5. 2024 08:12
Právě bylo uvařeno:
Zapečená tarhoňa
Markeeta uvařil před 20 minutami
Vepřové maso na česneku
Jitule82 uvařila před 30 minutami
Snadnější varianta výborného medovníku na velký plech
Adlla uvařila před 1 hodinou
Sušenky s arašídovým máslem a čokoládou
@lucivydrova uvařila před 2 hodinami
Sójové kostky a la Katův šleh
Kristian uvařila před 2 hodinami
Ananasové řezy s mascarpone
Sendo uvařila před 3 hodinami
Špagety "Alfredo"
Panova uvařila před 3 hodinami
Zelný salát s červenou čočkou
Zizalinka uvařila před 5 hodinami
Quiche se špenátem a brokolicí
Denny2711 uvařila před 5 hodinami
Zdravý banánový chlebík
Kristian uvařila před 6 hodinami
Přečtěte si Zobrazit více
Řezník Martin radí, jak v obchodě poznat dobrý špekáček: Kvalitu prozradí nenápadné drobné detaily i barva uzeniny
Jak připravit křepelčí vajíčka: Poradíme vám několik tipů na jejich zpracování
Jak skladovat křepelčí vajíčka a jak dlouho nám vydrží? A k čemu jsou vlastně dobrá?
Další recepty
Tématické fráze: jak zavařit křen zavaření křenu jablečný mošt s křenem zavařený křen křenové želé zavaření jablečného moštu zavareny kren s jablky křen mošt s křenem křen recepty jak zavařit mošt křen zavaření zaváření křen zavaření moštu zavaření křene sterilace moštu zavařit křen jak zavařit křen s jablky recept na zavaření křenu jak zavařit křen recept
Suroviny: křen strouhaný, cukr želírovací, ocet jablečný, džus jablečný
Křenové želé
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/gkol
18 názorů