Suroviny
Porce: 4 porce
Nutriční hodnoty
Hodnoty jsou přibližné
Energie | 5 986 kJ / 1 431 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 326,20 g |
Tuky | 14,00 g |
Vláknina | 0,00 g |
Cholesterol | 770 mg |
Sodík | 770 mg |
Sůl | 1,96 g |
Sacharidy | 0,00 g |
Postup přípravy
Zveřejněno 19. 2. 2011
Moje poznámka
Přidat poznámkuMoje poznámka
Plněná kuřecí prsa v rukávu na pečení
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/kwQN
Moje poznámka
Plněná kuřecí prsa v rukávu na pečení
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/kwQN
Nejnovější recepty
Koláčky s hruškovými povidly
Přidáno před 8 hodinami
Cuketová buchta s čokoládou Margot
Přidáno před 8 hodinami
Nepečená roláda s kiwi
Přidáno před 8 hodinami
Jemná buchta s mletým mákem
Přidáno před 8 hodinami
Květákové karí placičky
Přidáno před 21 hodinami
Chuťovka z červené řepy a brynzy
Přidáno před 23 hodinami
Přečtěte si
Nejnovější články
Máte skvělý recept? Podělte se o něj!
Právě bylo uvařeno
Řezy se zakyskou
Koffi před 53 minutami
Bábovka...
Marcela0123 před 56 minutami
Plovdivské maso
Barunka1 před 2 hodinami
Pohanková pomazánka se sušenými rajčaty a pažitkou
Lucille před 2 hodinami
Blesková šlehačková bábovka
kajapece13 před 2 hodinami
Kuskusový salát s cuketou
AndreaAbb před 2 hodinami
Africké kuře
Hypnos před 2 hodinami
Šťouchané brambory
Benetka před 2 hodinami
Kuřecí prsa Kung pao s mandlemi
Severynka před 3 hodinami
Pizza Valencia
Alena194 před 3 hodinami
Tématické fráze:
jak dlouho péct kuřecí prsa,
pečící rukáv,
recepty na maso pečené v pečícím rukávu,
jak dlouho péct kuřecí maso,
pečení masa v rukávu,
pečíčí rukáv recepty,
kuřecí prsa pečení,
plněná kuřecí prsa,
maso v rukávu,
kuřecí prsa doba pečení,
krkovička v pečícím rukávu,
pečení masa v pečícim rukávu,
kuřecí pečeně,
kuřecí prsa pečeme,
příprava masa v rukávu na pečení,
pečící rukáv recept,
maso pečené v rukávu,
plněné kuřecí prsa,
pečené maso v rukavu,
plněné kuřecí prso
Suroviny:
prsa kuřecí,
sýr niva,
krkovice uzená,
koření grilovací,
olej
Komentáře (1)